Topic * Tutunul!

Postează răspuns
Raspunsuri: 2
Vizualizări: 784
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 2
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1187-tutunul]* Tutunul![/url]
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Aceasta problema mare are infatisarea unei mici si neinsemnate plante „nicotina” invelita simandicos si frumos cu o hartie fina, alba si un burete discret la capatul acesteia, nimic periculos pana acum, chiar inofensiv, pana cand... sa ii dai foc, iar mirosul fumului sa iti inunde plamanii si placerea. Apoi cand plamanii se inunda cu prea multa placere, acestia dau pe afara si doctorii sunt nevoiti sa ii dea si pe ei afara cu totul. Scrieti aici daca ati fost fumatori si cum v-ati lasat, sau pur si simplu, scrieti parerea voasta despre tigari!
Optiuni topic
DanielA
-DanielA -
Tutunul este o otrava pentru organism, si daca il folosesti, devii dependent! Optiuni postare ®
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Eu am fumat timp de 7 ani. In timpul cand fumam, eram asa de slaba in puteri! M-am lasat foarte usor. Se facea intr-o seara staruinta dupa Duhul Sfant, si un frate a zis ca i-a aratat Dumnezeu ca sunt suflete care trebuie sa marturiseasca, am iesit la marturisire si fratele s-a rugat pentru mine. Din seara aia, nu mi-a mai venit sa fumnez. Pe 8 mai implinesc 5 ani si 6 luni de cand m-am lasat de tigari. Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic * Tutunul! | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci prin har aţi fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la noi, ci este darul lui Dumnezeu. ( Efeseni 2:8 )