Articol Porunca ajutorării..

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 318
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/1007-porunca-ajutor-rii]Porunca ajutorării..[/url]
Să nu ai un ochi fără milă pentru fratele tău cel lipsit. Să-ți deschizi mâna și să-l împrumuți cu ce trebuie. Ca să facă față nevoilor lui. Să trăiască. Atunci el te va binecuvânta. Şi pe tine, și pe Dumnezeu. Glasul lui va fi martor aruncat într-un lac înghețat.
Să-ți deschizi mâna față de fratele tău, față de sărac și față de cel lipsit. Atunci, nici Biserica, nici societatea nu vor fi neglijate. Şi nici Dumnezeu privit ca pasiv. Din palma întinsă se poate lua darul, dar se și poate pune. Într-o zi vei întinde și tu mâna după ajutor!
Să nu dai cu părere de rău în inimă. Te-ai face vinovat de un păcat înaintea Domnului. Hristos nu se uită la dar, ci la inimă. Pe cine dă cu bucurie îl iubește Dumnezeu. Fii unul dintre cei iubiți! Apleacă-te pe genunchi cu cel în suferință. Rugați-vă, dar mai întîi șterge-i lacrimile. Atunci el va știi că rugăciunea e poziția de luptă, nu de abandon. În rugă urcăm scara pe care s-a coborât Domnul la noi. Când faci binefacere nu aștepta răsplată. Florin Ianovici spunea că “lumina din ochii celui pe care-l ajuți e cea mai mare comoară pe care o poți dobândi”. Ți se va așeza pe cap cunună de ochi care împarte!
Totdeauna vor fi săraci în țară. Tocmai de aceea Dumnezeu ne-a dat porunca aceasta! Căci “te iubesc” trebuie să fie vers de utilitate publică.
SMS
Nota: 8
Puncte: 8
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Porunca ajutorării.. | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujește cineva, să slujească după puterea pe care i-o dă Dumnezeu, pentru ca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu, prin Isus Hristos, a căruia este slava si puterea în vecii vecilor! Amin. ( 1 Petru 4:11 )