Articol Ce inseamna dragostea?!

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 381
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/198-ce-inseamna-dragostea]Ce inseamna dragostea?![/url]
Un grup de psihologi a pus unor copii cu vârste cuprinse între 4 si 8 ani urmatoarea întrebare: “Ce înseamna dragostea?" Raspunsurile primite au fost mai adânci decat ne-am putea imagina. Iata-le:

"- Cand bunica mea a facut artrita, nu mai putea sa se aplece sa-si faca unghiile de la picioare. Asa cabunicul i le face de atunci mereu, desi are si el artrita la maini. Aceasta este dragostea." (Rebecca- 8 ani)

"- Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau este insiguranta in gura lui." (Billy - 4 ani)

"- Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave, ies impreuna in oras si se mirosreciproc." (Karl - 5 ani)

"- Este vorba de iubire atunci cand mananci in oras si ii dai cuiva cei mai multi dintre cartofii tai prajiti,fara sa ii ceri in schimb cartofii lui." (Chrissy -6 ani)

"- Dragostea este ceea ce te face sa zambesti atunci cand esti obosit." (Terri - 4 ani)

"- Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK." (Danny - 7 ani)

“- Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti."(Bobby - 7 ani)

"- Daca vrei sa inveti mai bine sa iubesti, trebuie sa incepi cu un prieten pe care il urasti..." (Nikka - 6 ani- ne-ar trebui cateva milioane de Nikka pe aceasta planeta)

"- Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi." (Noelle - 7 ani)

"- Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine." (Tommy - 6 ani)

"- In timpul recitalului meu la pian eram pe scena si imi era frica. M-am uitat la oamenii care ma priveau si l-am vazut pe tatal meu care imi facea cu mana si imi zambea. Era singurul care facea asta. Si nu mi-a mai fost frica." (Cindy -8 ani)

"- Mama ma iubeste mai mult decat oricine altcineva. Nimeni altcineva nu ma saruta seara inainte de culcare." (Clare - 6 ani)

"- Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford." (Chris - 7 ani)

"- Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa, desi l-ai lasat singur toata ziua."(Mary Ann - 4 ani)

"- Stiu ca sora mea ma iubeste pentru ca imi da intotdeauna hainele ei vechi si trebuie sa se duca sa isi cumpere altele." (Lauren - 4 ani)

"- Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine." (Karen - 7ani)

"- Nu trebuie sa spui te iubesc daca nu este adevarat. Dar daca este adevarat, trebuie s-o spui cat mai des... Oamenii uita." (Jessica - 8 ani)
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Ce inseamna dragostea?! | Salvatorul.ro
meniu prim
O mare cantitate de talent este pierdută în lume din cauza absenței curajului. În fiecare zi dispar oameni a căror timiditate îi împiedică să facă un prim efort. ( Sydney Smith )