Articol Adevarata prietenie

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 366
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/202-adevarata-prietenie]Adevarata prietenie[/url]
Adevarata prietenie

Urmatoarea intamplare impresionanta despre doi prieteni nedespartiti s-a petrcut in primul razboi mondial: unul dintre ei a fost grav ranit pe campul de batalie si nu mai putea fi salvat, deoarece intreaga zona era strabatuta de gloantele dusmanului.
Cand prietenul acestuia a dorit sa mearga la el, ofiterul l-a retinut: "Nu mai poti face nimic; de altfel, vei fi si tu impuscat." Cand ofiterul a privit in alta parte, barbatul a luat-o la fuga prin mijlocul gloantelor la prietenul sau. Imedoat dupa aceea s-a intors cu proetenul lui mort, iar el insusi gtav ranit. "Nu s-a meritat.", spuse manios ofiterul, dar in acelasi timp adanc impresionat. "Ba da.", a raspins muribundul, "cand am ajuns la el, mi-a spus ultimele sale cuvinte: «Jim, am stiut ca o sa vii!»
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Adevarata prietenie | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujește cineva, să slujească după puterea pe care i-o dă Dumnezeu, pentru ca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu, prin Isus Hristos, a căruia este slava si puterea în vecii vecilor! Amin. ( 1 Petru 4:11 )