Articol EmaS

Scris de: -Salvatorul.Ro
Vizualizări: 388
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/329-emas]EmaS[/url]
De ce eu?
Noi,crestinii trebuie sa dam o directie sfanta societatii in care traim. Martin Luther, Billy Graham , David Livingstone sunt oameni care au avut un scop bine definit , o strategie si o pasiune. Ei au inteles ca a trai este Hristos. S-au dedicat semenilor lor si lui Dumnezeu, si au avut o influenta benefica in societate. Ei au fost oameni mari, tocmai ca au implinit voia lui Dumnezeu. Martin Luther si-a luat doctoratul in teologie a devenit profesor de stiinte biblice la prestigioasa universitate Wittenberg.Credinta lui a intrat in conflict cu Biserica Romano-Catolica. Pentru a strange fonduri in vederea construirii de Biserici papa Leon al X-lea ,a vandut credinciosilor indulgente.Martin Luther nu a fost de acord cu asemenea practici, de aceea a protestat. El a inteles ca mantuirea nu vine printr-o influenta religioasa, ci printr-o relatie personala, prin credinta in Isus Hristos. O relatie care este bazata pe dragoste, nu pe frica. David Livingstone a fost un misionar protestant al Africii Centrale si de Est , a devenit celebru datorita eforturilor deosebite din timpul vietii si a luptei sale impotriva sclaviei. Billy Graham spunea: cand voi ajunge in cer, voi intreba: “De ce eu?” E. Stanley Jones un misionar din India spunea: ,,Cand voi ajunge in cer, voi cere lui Dumnezeu o ora in care sa-mi vizitez toti prietenii,apoi voi intreba daca mai este vre-un loc unde sa predic Evanghelia. Acesta este cel mai frumos Rai pe care il cunosc!”
Cand voi ajunge in cer voi intreba un singur lucru pe Isus: Daca a meritat toata suferinta, durerea si umilinta pentru un pacatos ca mine?… si luandu-ma de mana imi va spune: “A meritat fiecare lovitura de bici, fiecare lovitura de ciocan… a meritat fiecare clipa!”
Cand voi ajunge in cer voi avea o vesnicie la dispozitie sa vizitez cerul, sa umblu pe strazi de aur, sa stau de vorba cu Isus. Voi avea timp destul sa-l intreb pe Adam cum a fost sa fii primul om de pe pamant, pe Avraam cum e sa fii prietenul lui Dumnezeu, pe Moise cum e sa fii cel mai bland om de pe fata pamantului… pe Enoh cum e sa umblii 300 de ani cu Dumnezeu, pe Metusala cum e sa fii cel mai batran om din lume? Voi avea la dispozitie o vesnicie sa aflu cum au slujit altii pe Isus cat timp au trait pe pamant.
Voi avea timp sa-l laud pe Isus, sa-i multumesc, sa ma plimb prin cer cu El… sa-i inteleg dragostea Sa pentru mine si sa-I spun ca Il iubesc… o vesnicie ,,
Putem sa spunem si noi la fel ca acesti oameni minunati ai lui Dumnezeu care au facut din El o pasiune, au trait pentru cer, au fost sare si lumina, au imprastiat mireasma placuta de crestin ?

Este El prioritatea numarul unu in viata noastra ? Doamne aprinde focul si dorinta in inimile noastre, ca sa traim ca adevarati crestini privind toate lucrurile din perspectiva vesniciei !
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol EmaS | Salvatorul.ro
meniu prim
Conștiința este acea voce care ne ajută să rămânem "mici" și atunci când facem lucruri "mari".