Articol Nu te căsători cu...

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 157
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/352-nu-te-c-s-tori-cu]Nu te căsători cu...[/url]
Nu te căsători cu un băiat, doar pentru că merge regulat la biserica (dacă privirea lui se plimbă in timpul predicii printre rândurile fetelor, e clar că a venit acolo să caute o "pradă bună" :) Căsătorește-te cu acela care își păstrează privirile cuceritoare pentru viitoarea lui soție, iar în biserică o adoptă pe cea a telespectatorului atent si receptiv la mesajul din partea lui Dumnezeu. :)
Nu te căsători cu un băiat care îți promite prea multe lucruri, căsătorește-te cu acela care, își ține mai întâi promisiunile față de Dumnezeu, iar apoi îți dovedește cu adevărat cât de mult valorezi pentru el.
Nu te căsători cu un băiat care și-a intocmit o listă de candidate la postul de "soție", iar tu ești pe locul 7, căsătorește-te cu acela care vede în tine răspunsul rugăciunilor lui...și iți demonstrează asta.
Nu te căsători cu un băiat care îți spune că ar fi în stare să facă orice pentru tine, căsătorește-te cu acela care ar fi in stare sa facă orice pentru Cel care te-a creat pe tine ca dar pentru el.
Nu te căsători cu un băiat care petrece 2 ore in fata oglinzii pentru a-si aranja părul, căsătorește-te cu acela care petrece timp in oglinda rugaciunii.
Nu te căsători cu un băiat care îți spune prea des cat ești de frumoasă sau cât de bine arăți, căsătoreste-te cu acela care știe să scoată la suprafață cele mai frumoase valori ale sufletului tău .
Nu te căsători cu un băiat, pentru că e popular, faimos...si are mulți prieteni... căsătorește-te cu acela pentru care Isus e cel mai bun prieten. La urma urmei, trebuie sa aveți un prieten comun care sa nu trădeze pe niciunul din voi. :)
Nu te căsători cu un băiat care îți spune in fiecare zi că te iubește, căsătorește-te cu acela care Îl iubește pe Isus... pentru că apoi va ști cu siguranță sa te iubească și pe tine.

Și cel mai important: nu te grăbi sa te căsătorești! Vinul bun e întotdeauna la urmă...și e servit de Isus. Deci...lasă-L pe El să fie Chelnerul la masa de dragoste a vieții tale. Și apoi...vei fi fericită și binecuvântată de Dumnezeu. Amin!
SMS
Nota: 10
Puncte: 10
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
2 aprecieri
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Nu te căsători cu... | Salvatorul
meniu prim
Căci Cuvântul Domnului este adevărat, și toate lucrările Lui se împlinesc cu credincioșie. ( Psalmii 33:4 )