Articol Yubyrea

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 291
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/462-yubyrea]Yubyrea[/url]
Să iubești nu e simplu, dar e nobil și frumos. Dragostea e vorba de fiecare zi, gândul frumos pe care nu-l știe nimeni, o surpriză dar și un sprijin la nevoie.
Să iubești înseamnă disponibilitate. Adică și atunci când e ceva important pentru tine să fii gata să renunți pentru că e mai important pentru celălalt. Dragostea mai înseamnă să asculți, să înțelegi, să acționezi.
Când iubești, nu urli, nu ameninți, nu manipulezi, nu ascunzi și nu minți. Iubirea înseamnă prietenie și nu e o obsesie. Ea fericește nu omoară psihic o persoană.
Dragostea nu înseamnă lucruri materiale. Oricât de tentant ar fi, nu poți iubi pe cineva pentru ce are ci pentru ce este. Iubirea materialistă nu este dragoste.
Iubirea nu este indiferență. N-are cum să nu îți pese afară doar dacă nu iubești. Dragostea o poți scrie tu cu viața ta în fiecare zi. Tu îți poți face din familie un colț de rai sau tu îi poți pune cruce iubirii pentru totdeauna. Nu da vina pe alții.
Dragostea se sacrifică, face tot ce poate. Tu faci tot ce poți?
Să iubești nu e simplu, dar merită..
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Yubyrea | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu toate florile frumoase au şi miros plăcut, când ai de unde să culegi, alege numai acele care posedă şi una şi alta! (Goethe)