Articol Cum va imbracati surorilor

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 239
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/478-cum-va-imbracati-surorilor]Cum va imbracati surorilor[/url]
Intrucat traim vremuri critice in care modernismul incepe sa faca ravagii in adunari, am considerat necesar nu sa scriu eu o predica ci mai degraba sa traducem una a unui pastor baptist, care atinge aspectul imbracamintei, al bunei cuviinte si a tot ceea ce inseamna purtare cuviincioasa (si) in purtarea hainelor. Suntem constienti de faptul ca unele tinere (si nu numai) nici pe departe nu isi dau seama ce efect negativ produc unele haine imbracate de ele si cat de mult se altereaza sfintenia in adunarile noastre din cauza acestui domeniu.

Asteptam o astfel de abordare si in bisericile din Romania, intrucat, in ultimii ani ne cam ferim de astfel de subiecte, ca sa "nu deranjam" in vreme ce acest curent ia o amploare extrem de mare, promovandu-se inchinarea superficiala, sub motivul ca "Domnul e bun si iarta" sau "frate, Domnul se uita la inima" (verset scos din context ca sa devina pretext)...
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Cum va imbracati surorilor | Salvatorul.ro
meniu prim
A fi curajos nu înseamnă a te arunca înainte în orice primejdie cu orice risc, ci a fi hotărât întotdeauna de a fi de partea adevărului.