Articol 666

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 340
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/487-666]666[/url]
6 6 6 La Marca Din
Beast profeție se împlinește acum ...
US Senatul a adoptat Obama sănătate.
Punerea în aplicare va începe în curând.
Proiectul de lege prevede ca toti americanii să fie implantati cu o identificare a frecvenței radio (RFID), cu acest cip pot primi îngrijiri medicale. Dispozitivul este plasat pe frunte sau braț. Acest lucru este de a îndeplini profeția din cartea Apocalipsei 13: 15-18 cu privire la semnul fiarei. Te îndoiesti încă de sfârșitul lumii?
Știați că mașina a fost făcuta special pentru Obama si este cunoscuta ca Bestia? Pregătește-te. Răpirea este aproape! Apocalipsa 13 se împlinește chiar în fața noastră. Mulți încă nu sunt conștienți.
1. De ce cip implantat exact unde Biblia spune că ar fi?
De ce în mână și frunte.
De ce nu în altă parte?
2. De ce este conectat la contul dvs. bancar? Amintiți-vă că Biblia spune că nu va fi capabil să se cumpere sau să se vândă, fără a mărca 6 6 6 Și ghici ce! Cipul este conectat la datele financiare. Ceea ce imi rupe inima mea este că mulți oameni din biserică nu vor merge cu Isus, dacă El vine acum! Avansarea tehnologiei și dezvoltarea științei este un alt punct important. Dacă oricare domeniu al vieții tale nu este în armonie cu Cuvântul lui Dumnezeu atunci pocăiestete. Puteți pierde raiul dar nu iadul ... gândeste-te la asta. Iadul nu este un loc frumos, partea cea mai rea este că este pentru eternitate ... Cine are urechi asculte ce zice Duhul la biserica.
Trimiteți acest mesaj la toate contactele dumneavoastra.
V-ați întrebat vreodată ce se poate întâmpla dacă am trata Biblia ca și cum tratam telefonul nostru mobil? noi chiar nu putem trăi fără. Doar 7% trimit mai departe acest mesaj. Nu fi dintre acei 93%, care nu vor împărtăși acest mesaj. Satan a spus: "Mă întreb cum oamenii pretind că iubesc pe Dumnezeu și nu-L asculta, și spun că mă urăsc, deși, ma asculta"
Nu-l trimite mai târziu. Împarte-l și trimiteți-l acum.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol 666 | Salvatorul.ro
meniu prim
Să știi cine ești... să fii cine ești... să devii ceea ce te-a făcut Dumnezeu să fii... Să faci ceea ce poți face... să iubești cu toată inima ta- sunt cheile pentru o viață biruitoare și mulțumită!