Articol Tot ce contează.

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 336
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/496-tot-ce-conteaz]Tot ce contează.[/url]
Iar la sfârşit de zi, când ai pus capul pe pernă, tot ce mai contează este ce ai făcut pentru Domnul. Ceea ce ai făcut cu El, ceea ce ai facut prin El..
La sfârşit de zi, multe îşi pierd valoarea. Dar valorează mult cât ai iubit şi valorează mult cât ai iertat. Cât ai tăiat din tine şi cat ai lăsat din Dumnezeu. Cât te-ai plecat spre cel rănit, şi nu spre eul tău, spre cel lipsit şi neajutorat. Nu mai contează cate rădăcini şi spini ai întâlnit în cale, ci câte flori ai presarat. Iar ranile parcă nu te mai dor, cand ştii ca azi ai vindecat pe alţii. Durearea ta ajunge mai uşoară, când cari cu dragostea durerea altuia.
Nu mai contează câţi bani ai în bancă, ci câtă bogăţie ai adunat în suflet. Valorile cereşti nu se măsoară în monede; şi nici sufletul nu e făcut să fie cumpărat cu bani. Iar viata cea reală, nu-i aici ,ci dincolo. Ce îţi strângi aici, aici rămâne. Ce strângi în Cer, rămâne pentru veac.
Iar la sfârşit de viaţă, cand ai pus capul obosit pe infinit, nu mai contează decât ce-ai lăsat în urma ta : un drum curat spre veşnicii pe care pot sa meargă şi ceilalţi..
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Tot ce contează. | Salvatorul.ro
meniu prim
De veți voi și veți asculta, veți mânca cele mai bune roade ale țării. ( Isaia 1:19 )