Articol Mai mult..

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 297
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/500-mai-mult]Mai mult..[/url]
Tu ești mai mult decât un trup și-o inimă ce bate. Tu ești un suflet care are sentimente; un suflet ce este ușor de rănit, dar greu de vindecat.
Tu ești un mărgăritar de preț pentru Dumnezeu, pe care nu oricine merită să-l poarte ca accesoriu; numai persoana care te merită.
Ești mai mult decât marca de haine pe care le porți. Ești mai mult decât calitatea încălțămintei pe care o încalți. Ești mai mult decât părul pe care-l aranjezi zi de zi. Ești mai mult decât zâmbetul pe care-l schițezi în fața altora doar pentru a părea puternic..
Ești mai mult decât toate acestea pentru că TU EȘTI PRINȚUL / PRINȚESA CERULUI. Ai o funcție înaltă, ai multe de făcut. Ai suflete de ascultat, ajutor de oferit, sfaturi de dat, inimi de mângâiat.
Ești mai mult pentru că nu te lași doborât de problemele acestei vieți. Tu nu te lași străpuns de tristețe; ești veșnic fericit. Tu nu te lași cuprins de invidie sau ură, ci ai o inimă îmbrăcată în bunătate și iubire.
Ești mai mult pentru că tu nu-ți oprești mâna în a face o binefacere celui sărman. Nu privești cu dispreț pe cel vrednic de disprețuit, ci îi oferi clemență, toleranță.
Ești mai mult pentru că zâmbetul tău pe care uneori îl schițezi, face pe cineva fericit.
Ești copilul lui Dumnezeu, iar acesta-i cel mai mare privilegiu.
Ești persoana pentru care Isus a murit pe cruce. Ești persoana pe care Isus a ales-o să-i poarte numele de creștin adevărat, copil al său. Tu ești prețios și meriți pe cineva pe măsura. Dumnezeu știe pe cine să-ți dăruiască, la momentul potrivit.
Fii TU ÎNSUȚI într-o lume în care majoritatea poartă măști și se ascund de ceea ce sunt. Fii copilul Lui Dumnezeu..este cea mai mare cinste!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Mai mult.. | Salvatorul.ro
meniu prim
Mă interesează ce gândește Dumnezeu. Restul sunt detalii. ( Albert Einstein )