Articol Eva e vinovată ???

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 314
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/520-eva-e-vinovat]Eva e vinovată ???[/url]
Se spune ca intr-un mic sat izolat intr-o padure se afla o familie tanara, casatoriti de curand. Aceasta familie locuia intr-o casuta foarte mica si saracacioasa si in fiecare zi ei o blestemau si o injurau mereu pe Eva pentru ca ea a muscat din mar si pentru ca ea a pacatuit si din cauza pacatului pe care ea la facut ei au o viata grea si plina de lipsuri.

Ulterior o femeie foarte bogata care traia intr-un palat foarte mare a auzit de povestea aceasta si i-a invitat pe acesti tineri masa in palat si dupa ce au mancat impreuna le-a o ferit cheia de la palatul ei si le'a spus ca acum este al lor si ca pot sta acolo mereu si sa se bucure de toate frumusetea palatului si de toate bunatatile si bucuriile pe care le avea palatul insa aveau o singura conditie…stapana palatului avea o cutie sigilata intr-o camera si ei nu aveau voie sa o deschida.

Au stat tinerii nostri in palat si le placea foarte mult insa stapana palatului venea periodic pe la palat sa vada ce mai fac tinerii si mereu se ducea la cutia sigilata. Dupa o perioada mai lunga pe cei doi tineri casastoriti de curand, curiozitatea i'a cuprins si nu au mai rezistat …asa ca s-au dus impreuna sa vada lada sigilata, sa o deschida si sa stie si ei ce era in lada respectiva…( gandind in inima lor ca nu va afla stapana palatului). Cand s-au dus ei amandoi sa deschida cutia au fost uimiti sa vada ca era plina de soareci si cand au desfacut-o toti soarecii au iesit din cutie si au fugit prin casa. Au incercat ei sa ii prinda si sa ii puna la loc insa nu au reusit.

Nu dupa mult timp a venit stapana palatului si i-a vazut pe cei doi tineri avand fetele fara bucurie si oarecum se ascundeau. Dupa ce ii saluta stapana palatului a inteles ca cei doi umblase la lada sigilata si s-a dus sa o vada si o gaseste deschisa.

Se intoarce la cei doi tineri si le spune: ” Eu v-am lasat in palatul meu sa va bucurati de tot ce este aici insa cu o singura conditie : sa nu desigilați lada aceea, dar nu ati fost ascultatori…acum va rog sa parasiti palatul si sa va duceti la coliba voastra sa locuiti acolo si sa nu mai dati vina niciodata pe Eva, pentru ca din cauza ei avem atatea suferinte ci dimpotriva; fiecare suntem pacatosi si din cauza neascultarii noastre de Dumnezeu suntem lipsiti de multe binecuvantari.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Eva e vinovată ??? | Salvatorul.ro
meniu prim
În mintea mea e iarnă, dar în sufletul meu e o primăvară permanentă! ( Victor Hugo )