Articol Egipt - o solutie?

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 336
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/546-egipt-o-solutie]Egipt - o solutie?[/url]
„Vai de cei ce se duc in Egipt pentru ajuor, bazandu-se pe cai! Vai de cei ce-si pun increderea in multimea carelor si in marea putere a calaretilor si nu privesc spre Sfantul lui Israel, nu cauta ajutor la Domnul!” (Isaia 31:1-2).

In calatoria noastra pe acest pamant, in provocarile si nevoile care apar zi de zi in viata noastra, suntem de atatea ori tentati sa „fugim in Egipt” pentru a cere ajutor. Atat de repede apelam la sfatul celor din jur, asa de repede ne spunem ofurile si problemele, apropiatilor si le cerem ajutorul, si atat de repede uitam ca Tatal nostru este Dumnezeu si la El sunt toate resursele pentru implinirea nevoilor noastre.

Asa cum un copilas alearga indata la mama lui si ii spune necazul lui, tot asa doreste si Dumnezeu sa alergam indata la El si sa Ii spunem Lui oful nostru. El nu ne considera nici slabi, nici prostuti, ci abia asteapta sa mergem sa Ii spunem ce ne apasa, si apoi, sa ne dea in schimb pacea Lui si odihna la pieptul Sau.

El ne-a promis: „In pocainta si asteptare va fi izbavirea voastra, in calm si incredere va fi taria voastra.”. Daca vrem si acceptam promisiunile si principiile Lui in viata noastra, atunci vom trai o viata de biruinta in Isus Hristos, pana cand vom zbura spre cer sa ne intalnim cu Mirele nostru.

Este atat de simplu, si totusi alegem sa ne incredem in „Egipt”, in fortele noastre, in resursele noastre, in cunostintele („pilele”) noastre si refuzam sa ne incredem in Dumnezeu. Orice relatie se bazeaza pe incredere, iar de cele mai multe ori, in relatia noastra cu Dumnezeu lipseste increderea, fapt ce duce la o relatie subreda, o credinta firava si o viata trista.

„Domnul este langa toti cei ce-L cheama, langa cei ce-L cheama cu toata inima. El implineste dorintele celor ce se tem de El, le aude strigatul si-i scapa.” (Psalmul 145:18-19). Sa alegem sa traim fiecare zi increzandu-ne in Tatal nostru, alegandu-L pe El din zorii diminetii, chemandu-L sa netezeasca calea Sa sub pasii nostri!
Binecuvantarea Lui sa ne insoteasca!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Egipt - o solutie? | Salvatorul.ro
meniu prim
Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor şi Dumnezeul oricărei mângâieri.