Articol Bun venit Primavara❤❤❤

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 370
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/574-bun-venit-primavara]Bun venit Primavara❤❤❤[/url]
Primavara este mai mult decat un simplu anotimp, este o stare de spirit. Primavara, cea aducatoare de bucurie si voie buna a sosit si la noi cu alaiul ei de flori, lumina si culoare. E momentul unui nou inceput. E momentul sa impartasim acest sentiment de bucurie cu cei din jurul nostru. E momentul unor sarbatori speciale: 1 Martie si 8 Martie – Ziua mamei sau Ziua femeii. Un mesaj, un sms, o felicitare sau o urare primavaratica pentru cei dragi aduce veselie. Si daca spiritul primaverii a ajuns la sufletul tau posteaza un status cu un mesaj de primavara pe retelele de socializare: messenger, facebook, google+, twitter, digg, myspace, etc.



A venit primavara cu soaptele ei picurate din soare pana sub fereastra noastra. A venit primavara si copacii s-au trezit de bucurie zbatandu-se de parca pe crengi le-ar fi crescut mii de pasari ce vor sa zboare ... A venit primavara ...

Acum, cand soarele primaverii rasare dintre nori dand aripi iubirii ce ne uneste, imi leg snurul dragostei de inimioara mea, daruindu-ti-o cu toata increderea, pentru ca stii sa o faci sa zambeasca si sa pluteasca spre neantul fericirii ...

Ajuta-ma sa conving Primavara sa nu mai plece!

Anotimpurile vin si trec, dar fiecare om pastreaza in sufletul sau un anotimp. Incearca sa pastrezi primavara.

Bucura-te! Caci a venit primavara cu nebunia ei de culori si parfumuri nebanuite.

Cu aceasta urare aduc primavara in sufletul tau: deschide-ti inima, fa loc clipelor frumoase!

Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.

Cu tine alaturi, viata intreaga, e o nesfarsita primavara!

Daca un ghiocel firav strapunge greoaia zapada pentru a inflori in gradinile noastre si noi putem depasi greutatile vietii cu mai mult curaj....

Daca vezi ca soarele-ti surade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara.

De sub zapada a rasarit un ghiocel, mi-a soptit ceva la ureche: "A sosit primavara!".

Dimineata sa iti lumineze gandurile, soarele sa iti incalzeasca sufletul, florile sa iti incante simturile, iar eu sa iti dovedesc dragostea mea.

Fiecare zi din viata ta sa fie o adiere de primavara, care sa-ti aduca mireasma florilor si zumzetul albinelor langa tine.

Ghiocel de primavara tu aduci cu tine soare, zambete, copilarie si… dulci soapte de iubire!

Gingasi ghiocei, soare dulce zambitor, inimi deschise pline de bucurie, toate acestea pentru tine formeaza un martisor incarcat cu prietenie.

Intotdeauna in inimile noastre vor incolti ghiocei, vesnic dragostea noastra va ramane tanara precum primavara. Pupici primaveratici.

Intreaga viata sa iti fie asemenea unui buchet de ghiocei presarat de iubire, fericire si bucurii. Pentru tine - ghiocelul vietii mele, alaturi de tine, intreaga mea viata este o adevarata primavara.

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti dau si eu mesaje primavaratice cu aroma de martisoare.

Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat...

Iti doresc o primavara la fel de frumoasa, senina si plina de bucurie, cum esti tu!

Iubirea este singura floare ce rasare, creste si se deschide sfidand anotimpurile. Sa ai o primavara frumoasa!

Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire...

Lasa-te sedus de zborul fluturilor, de mireasma florilor si incarca-te de lumina!

Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea zilei de primavara…

Nu conteaza cum este vremea, important este ca-n suflet sa fie primavara! La multe primaveri!

O primavara frumoasa, cu bucurie si speranta!

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavoastra.

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului a celui mai frumos anotimp, tote acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau.

Primavara asta vreau sa simtim amandoi cum viata ne curge prin vine asemenea raurilor de munte eliberate de gerul iernii.

Primavara ce se intoarce sa va aduca speranta si bucurie in suflet!

Primavara ce vine sa fie luminata de zambetul tau! Sa ai parte numai de dragoste si impliniri! Si daca acest lucru depinde numai de mine, sa fii sigura ca asa va fi!

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite. In aceasta primavara o sa rog toate florile sa zambeasca pentru tine.

Primeste acest ghiocel de la cineva care vrea sa aduca primavara in sufletul tau.

Primeste acest ghiocel de la cineva care vrea sa aduca primavara in sufletul tau.

Sa va fie viata frumoasa ca un fir de ghiocel iesit de sub zapada si plina de caldura si speranta ca mugurii copacilor aflati in asteptarea primaverii!

Simt primavara invadandu-mi simturile si ca de obicei gandurile mele se indreapta catre tine. Ma gandeam ca nu ti-am spus demult "Te iubesc !"... Dar odata cu primavara atat de insorita si atat de plina de viata am gasit si modul perfect in care sa-ti spun un surprinzator "Te iubesc!".

Te privesc – respir, infloresc – te iubesc, tu esti Primavara mea!

Tu esti primavara mea, pentru ca ai adus soarele cu lumina zambetului tau!

Tu esti singura floare din lume care a reusit sa aduca primavara in sufletul si viata mea.

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Viata alaturi de tine are iz de primavara! Infloresc la orice atingere a ta si simt ca zbor ca un fluturas cand imi spui cuvinte dulci.

Vreau sa privim impreuna cum infloreste primul ghiocel, vreau sa simtim impreuna caldura primei raze de soare primavaratic, vreau sa ne bucuram impreuna de aroma narciselor inflorite. Vreau sa imi petrec primavara aceasta alaturi de tine.
SMS
Nota: 10
Puncte: 10
Voturi 1
Daca notezi acest articol, Ion_Marcel îți oferă suma de 700 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Comentarii 4
Daca comentezi acest articol, Ion_Marcel îți oferă suma de 2000 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Bun venit Primavara❤❤❤ | Salvatorul.ro
meniu prim
Mai bine să suferi tu din cauza adevărului decât să sufere el din cauza ta.