Articol Viaţa lui Cristos în tine

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 360
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/577-via-a-lui-cristos-n-tine]Viaţa lui Cristos în tine[/url]
Şi mărturisirea este aceasta: Dumnezeu ne‑a dat viaţa veşnică, şi această viaţă este în Fiul Său. Cine Îl are pe Fiul are viaţa; cine nu ‑L are pe Fiul lui Dumnezeu n‑are viaţa (1 Ioan 5:11‑12).

Sunt unii care cred că nu este nicio diferenţă între creştinism şi religiile acestei lumi, însă se înşeală profund. Creştinismul este cu mult deasupra religiei; este viaţa lui Cristos într‑o fiinţă umană. Este lucrarea divinităţii în umanitate. Este revelarea lui Cristos în tine. Esenţa reală a creştinismului este faptul că Isus Cristos locuieşte literalmente în duhul tău prin Duhul Sfânt; cu alte cuvinte, prezenţa lui Dumnezeu locuieşte în tine. Omul a tânjit dintotdeauna după aşa ceva, a dorit o relaţie cu divinitatea. Motivul religiilor acestei lumi constă în faptul că omul caută o relaţie cu Fiinţa supranaturală despre care el crede că este „acolo sus,” chiar dacă nu a întâlnit‑o niciodată. Însă tocmai pentru aceasta a venit Isus: să facă posibilă relaţia, părtăşia cu Dumnezeu; şi a reuşit. Prin această părtăşie am primit viaţa veşnică. Viaţa şi natura lui Dumnezeu sunt transferate în duhul celui ce Îl primeşte pe Cristos. Iar El (Isus) ne‑a trimis să predicăm Evanghelia şi să spunem întregii lumi că viaţa veşnică este disponibilă în Numele Lui. El a spus în Ioan 10:10: „Hoţul nu vine decât să fure, să junghie şi să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s‑o aibă din belşug.” Viaţa din Cristos în plinătatea ei este ceea ce ai primit tu atunci când L‑ai primit pe Isus ca Domn al vieţii tale. Biblia spune în Coloseni 3:4 că Isus Cristos este viaţa noastră; El este viaţa celui ce este născut din nou. Ce Evanghelie minunată! Aceasta este ceea ce vrea El să predicăm şi să învăţăm în lume: Cristos în voi, nădejdea slavei! Acum, relaţia cu Dumnezeul cel Atotputernic este posibilă; neprihănirea este posibilă şi disponibilă. Tot ceea ce trebuie să faci este să crezi: "... pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică." (Ioan 3:16 )

Rugăciune :
M‑am născut din Dumnezeu, iar Cristos locuieşte în mine prin Duhul Sfânt. Viaţa şi neprihănirea lui Dumnezeu mi‑au fost transferate în duh. Am natura de neprihănire a lui Dumnezeu şi viaţa Lui curge prin fiinţa mea. Sunt un martor pentru Cristos, aducând roadele neprihănirii şi revelându‑I gloria în lumea mea, în Numele lui Isus. Amin.

STUDIU SUPLIMENTAR
Ioan 3:14‑15; Coloseni 3:3;
Coloseni 1:27

PLAN DE CITIRE A BIBLIEI ÎNTR-UN AN : Marcu 10:1‑31 Numeri 11‑13 -Sursa: Biserica Raul Vietii Bucuresti
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Viaţa lui Cristos în tine | Salvatorul.ro
meniu prim
Să știi cine ești... să fii cine ești... să devii ceea ce te-a făcut Dumnezeu să fii... Să faci ceea ce poți face... să iubești cu toată inima ta- sunt cheile pentru o viață biruitoare și mulțumită!