Articol Calauză spre cer!

Scris de: -Salvatorul.Ro
Vizualizări: 369
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/578-calauz-spre-cer]Calauză spre cer![/url]
Psalmul 48 ne descrie atât de frumos maretia Lui Dumnezeu si splendoarea cetăți cerești în care locuește slava Sa. Ultimul verset din psalm spune astfel:"Iată,Dumnezeul acesta este Dumnezeul nostru în veci de veci;El va fi călăuza noastră până la moarte". Ori de câte ori mergem pe cai necunoscute de noi avem nevoie de călăuză care să ne ghideze pe drumul cel bun."Multe cai pare bune omului, dar la urma duc la moarte."(Proverbe14:12). Avem nevoie si mai mare de o călăuză cerească care cunoaște calea cel mai bine. Acesta călăuză este Duhul Sfânt care ne călăuzeste în tot adevărul.El ni-L arată pe Domnul Isus Hristos care este calea Duhul Sfânt ne arată calea calea sigura pe care nu ne rătăcit nicodată.Însuși Domnul nea promis dacă rămânem credincioși Lui,El nu va înceta nici o clipă sa ne vină în ajutor.chiar si atunci când trecem prin clipe dificile,El își face prezenta; va fii lângă noi,vom vedea si vom expirmenta puterea Lui.
Promisiunea călăuziri Lui ne garantează siguranță pe tot parcursul drumului pe care îl străbatem pănă la vesnicie.Se merita să ne predăm Domnului. Îl vom avea în vesnicie pe El călăuza noastră pentru acum si vesnicie.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Calauză spre cer! | Salvatorul.ro
meniu prim
Preaiubiților, vă sfătuiesc ca pe niște străini și călători, să vă feriți de poftele firii pământești, care se războiesc cu sufletul. ( 1 Petru 2:11 )