Articol Comoditatea te va costa mult mai scump

Scris de: -Cristinaflorina
Vizualizări: 326
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/606-comoditatea-te-va-costa-mult-mai-scump]Comoditatea te va costa mult mai scump[/url]
Comoditatea te va costa mult mai scump

Citeam ceva despre bizonii din Parcul National Yelowstone. Acolo sunt niște ierni extrem de geroase și uneori foarte grele chiar și pentru aceste animale fantastice care au o piele groasa chiar de 5 cm. Iarna trebuie să mănânce foarte multă iarbă uscată pe care o caută în stratul gros de zăpadă, iarbă care are valoare nutritivă aproape ca și cartonul. Deci trebuie mâncată foarte multă iarbă ca să supraviețuiască.

Dar sunt bizoni care fentează iarna și stau în preajma gheizerelor unde este mult mai cald și iarbă verde și proaspără. Însa sunt niște costuri de plătit pentru comoditate. Sărurile, mineralele si fosforul din iarba aceea fac ca dinții bizonilor să se inmoaie și să se tocească extrem de repede, fapt care duce la o moarte prematură și chinuitoare, mor chiar cu 5 ani mai devreme, asta insemnand un procent destul de mare din viața unui astfel de animal.

Concluzia este că adesea comoditatea ne ucide, ne ucide caracterele, ne ucide dragostea de aproape, ne tocește simțurile, ne tocește sensibilitatea și ne topește zâmbetele. Adesea când alegem cea mai ușoară cale nu evoluăm, ci de fapt involuăm. Citeam un citat cum că adevăratele caractere se formează în tensiune, cum un cărbune ieftin devine diamant când este sub presiune maximă, la temperaturi extreme în mii de ani.

Poți alege să fii cărbune sau diamant, să copiezi la examene în loc să înveți, să fugi de muncă și să stai pe banii părinților până la 30 de ani sau să ai deja propria viață și să ajungi departe prin muncă. Poți să citești doar reclamele de pe stradă sau să citești opere literare ilustrând gândirile unor oameni mari, poți știi doar să supraviețuiești sau să fii un maestru, un om priceput în tot ce ai găsit să faci. Poți fi un creștin comod care crede tot ce nu se află în Biblie ca fiind adevărat, sau poți pune mâna să citești și să verifici singur ce trebuie crezut și ce nu, pentru că de această cunoaștere va depinde veșnicia ta.

Alege calea grea, calea ușoară te va costa mai scump!

SURSA--TONY BERBECE
SMS
Nota: 10
Puncte: 20
Voturi 2
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
2 aprecieri
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Daca comentezi acest articol, Cristinaflorina îți oferă suma de 100 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Comoditatea te va costa mult mai scump | Salvatorul.ro
meniu prim
Din aceeași gură iese și binecuvântarea și blestemul! Nu trebuie să fie așa, frații mei! ( Iacov 3:10 )