Articol Ce mai faci?

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 252
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/663-ce-mai-faci]Ce mai faci?[/url]
Ce mai faci ?

Iata o intrebare obisnuita la care se raspunde intr-un fel mai putin banal :”Bine , multumesc .”Chiar daca nu merge totul asa de bine , omul ascunde sub astfel de raspuns multe lucruri , realitati , pe care doreste sa nu le stie nimeni . Probabil si tu ai spus de multe ori aceste cuvinte.

Dar daca Dumnezeu iti pune aceasta intrebare , vei putea raspunde ca totul este bine ? In plan profesional, familial si mai cu seama in cugetul tau este cu adevarat bine ? Esti tu fericit , fara teama de viitor , fara groaza de moarte si de ceea ce urmeaza dupa ea ? De data aceasta nu poti sa te strecori cu un raspuns sovaielnic . Dumnezeu este cel ce te intreaba si nu se va lasa inselat , pentru ca El este lumina si stie totul despre tine . Mai mult chiar , El se intereseaza de tine , pentru ca vrea ca tu sa mostenesti viata vesnica . Recunoaste in mod deschis ca ai trait fara Dumnezeu , urmind propria ta vointa . Marturiseste-I Mintuitorului tot ce apasa pe sufletul tau . Bizui-te pe lucrarea de la cruce a Mintuitorului , pentru a pune totul in orinduiala pentru timp si vesnicie .

Atunci vei putea spune un sincer :

“Bine multumesc.”
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Ce mai faci? | Salvatorul.ro
meniu prim
Voi însă nu mai sunteţi pământeşti, ci duhovniceşti, dacă Duhul lui Dumnezeu locuieşte în adevăr în voi. Dacă n-are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui.