Articol Rugăciune - Lista de cereri /Trimite o rugăciune/Abonare la rugăciuni

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 227
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/668-rug-ciune-lista-de-cereri-trimite-o-rug-ciune-abonare-la-rug-ciuni]Rugăciune - Lista de cereri /Trimite o rugăciune/Abonare la rugăciuni[/url]
*Lista de cereri:Rugăciunea este locul în care mândria este abandonată, speranţa este ridicată, şi unde se fac cereri. Rugăciunea este locul unde admitem necesitatea noastră de adoptare şi umilinţă, şi dependenţa susţinută de Dumnezeu. Rugăciunea este exercitarea credinţei şi a speranţei. Rugăciunea este privilegiul de a atinge inima Tatălui, prin Fiul Său, Isus Hristos, Domnul nostru . *Trimite o rugăciune * Abonare la rugăciuni: "Apropiaţi-vă de Dumnezeu, şi El Se va apropia de voi..." (Iacov 4:8)

"Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunostinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţămiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus." (Filip. 4:6-7)
Tată, în mila Ta, ascultă rugăciunile noastre!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Rugăciune - Lista de cereri /Trimite o rugăciune/Abonare la rugăciuni | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci prin har aţi fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la noi, ci este darul lui Dumnezeu. ( Efeseni 2:8 )