Articol Te iubesc :(

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 239
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/675-te-iubesc]Te iubesc :([/url]
Tata-l cumparindu-si o masina noua si-a avertizat feciorasul sa nu mai scrie pe ea asa cum obisnuia sa faca pe cea veche, care de mult timp nu mai functiona . Dar intr-o buna zi pornindu-se la serviciu putin mai tirziu , era grabit si suparat de intirziere , vazu de o data ca baietelul zgiriia pe usa masinii noi cu o cheie . Se enerva atit de tare , incit lua cheia si incepu sa-l loveasca peste minute , fara sa-I fie mila , pina cind miinile micutului erau insingerate si aproximativ zdrobite … Cind isi reveni , tatal chema ambulanta … Baiatului nu i-au putut salva degetelele , si i-au fost amputate . Tatal a intrat in salonul unde era feciorasul sau si baietelul privindul cu ochii plini de speranta si un zimbet usurel il intreba :

- “ Tati asa ca o sa-mi creasca degetelele ?” ( ceea ce nu mai era cu putinta )

Tatal n-a rezistat , a izbucnit in lacrimi si a iesit afara fara ai da un raspuns . Cind a dorit sa urce in masina sa plece , lumina soarelui batea direct spre usa … si brusc in stralucire vazu ca pe ea era scris nu prea clar “ Tati te iubesc “ - erau primele cuvinte scrise de copulasul lui .

Oare asa rasplata merita micutul pentru dragostea ce i-o purta tatalui sau ?!?
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Te iubesc :( | Salvatorul.ro
meniu prim
Iar tu, om al lui Dumnezeu, fugi de aceste lucruri, și caută neprihănirea, evlavia, credința, dragostea, răbdarea, blândețea. ( 1 Timotei 6:11 )