Articol Meditație

Scris de: -Salvatorul.Ro
Vizualizări: 277
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/700-medita-ie]Meditație[/url]
Dacă ești născut din nou, trecutul tău și percepția de sine nu te mai definesc! Ceea ce spune Dumnezeu despre tine te definește! Tot ce contează este cum te vede Dumnezeu!

Dacă trăim pentru a ne asigura că alții ne aprobă și ne iubesc, nu facem nimic mai mult decât le dăm permisiunea să ne evalueze pe baza înfățișării și a faptelor noastre, le dăm oamenilor puterea de-a ne determina valoarea noastră!

Identitatea și valoarea noastră se găsește numai în Isus Hristos! Identitatea și valoarea noastră este cea a unui copil al lui Dumnezeu și a unui moștenitor comun cu Isus Hristos. Moștenirea noastră spirituală este una de iertare, o relație intimă cu Isus și speranța de a petrece toată eternitatea bucurându-ne de părtășia cu Dumnezeu. Acesta este adevărul care ne dă bucurie deplină, iubire necondiționată, intimitate, siguranță și speranță.

Nu te baza pe identitatea ta pământească, ci pe ceea ce Dumnezeu a realizat-o deja la cruce!"Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou, prin învierea lui Isus Hristos din morţi, la o nădejde vie și la o moștenire nestricăcioasă și neîntinată și care nu se poate veșteji, păstrată în ceruri pentru voi. (1 Petru 1:3‭-‬4)

Așadar, începe de azi să te vezi așa cum te vede Dumnezeu prin Domnul nostru Isus Hristos! Amin!
SMS
Nu a fost notat încă!
Daca notezi acest articol, Salvatorul.Ro îți oferă suma de 1000 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Daca comentezi acest articol, Salvatorul.Ro îți oferă suma de 999 lei!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Meditație | Salvatorul.ro
meniu prim
Isus Hristos este Domn al domnilor. Isus Hristos este Rege al regilor. Isus Hristos vine în curând, ca să ne ia de pe pământ.