Articol Te vei duce in cer?

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 207
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/734-te-vei-duce-in-cer]Te vei duce in cer?[/url]
“Ca să ştiţi că voi… aveţi viata veşnică” (I loan 5:13)

Când a murit mama ei, Mary, o fetită de zece ani, a devenit “femeie în casă”, având grijă de tatăl ei care lucra în schimburi la mina din localitate. Într-o seară, pe când îi împacheta merindea, i-a strecurat înăuntru o carte despre Evanghelie, sperând că va găsi alinare după pierderea soţiei. Deodată, la unu noaptea, a sunat alarma, anuntându-i pe cei din oraş că minerii au fost blocaţi într-o mină care s-a prăbuşit. Muncitorii pentru situaţii de urgentă au lucrat toată noaptea şi în cele din urmă au pătruns într-o mică cavernă unde i-au găsit pe mineri. Din nefericire, a fost prea târziu. Toti cei opt bărbaţi s-au sufocat, inclusiv tatăl lui Mary. Salvatorii au fost devastaţi.

În timp ce cercetau locul, au observat că bărbaţii au murit aşezaţi în cerc. Privind mai îndeaproape, au descoperit că tatăl lui Mary avea o cărţulie în poală, deschisă la ultima pagină unde era explicat planul mântuirii. Pe acea pagină i-a scris un mesaj special: “Draga mea Mary, când vei găsi acest mesaj eu voi fi împreună cu mama ta. Le-am citit celorlalţi de mai multe ori cartea pe care mi-ai dat-o, în timpul în care aşteptam să fim salvaţi. Speranţa noastră se stinge pentru viata aceasta – dar nu pentru cea viitoare. Am făcut aşa cum ne-a spus cartea şi ne-am rugat. Te iubesc şi într-o zi vom fi împreună în cer”. Vei ajunge şi tu în cer? Ştii sigur răspunsul? Poti ajunge. “V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi … aveţi viaţa veşnică”.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Te vei duce in cer? | Salvatorul.ro
meniu prim
Voi însă nu mai sunteţi pământeşti, ci duhovniceşti, dacă Duhul lui Dumnezeu locuieşte în adevăr în voi. Dacă n-are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui.