Articol Nimic la intamplare

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 288
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/741-nimic-la-intamplare]Nimic la intamplare[/url]
Învaţă să priveşti dincolo de tragediile vieţii şi să vezi risipa de binecuvântări pe care Dumnezeu o face pentru tine...

Visele năruite nu le avem niciodată la întâmplare. Ele sunt întotdeauna o piesă dintr-un joc de puzzle mai mare, un capitol dintr-o poveste mai lungă. Duhul Sfânt foloseşte durerea cu care rămânem în urma năruirii acestor vise pentru a ne ajuta să ne descoperim dorinţa de Dumnezeu pe care o avem şi a începe să visăm cel mai extraordinar vis. Visele năruite sunt oportunităţi prin care Duhul mai întâi pune în noi, după care ne împlineşte acest cel mai extraordinar vis. De multe ori Dumnezeu ingaduie dezamagirile pentru a da celor pe care îi iubeşte vise mai bune şi o viaţă împlinită.

Esecurile noastre si sperantele moarte au puterea de a ne schimba viaţa în bine-pentru totdeauna. Dacă îmi fac planuri şi-mi stabilesc scopuri de una singură, dacă îmi urmăresc propria agendă şi propriile ambiţii -- pe scurt dacă trăiesc să-mi împlinesc visele pe care le am -- cu siguranţă voi obţine mai puţin decât vrea Dumnezeu să-mi dea. Iată de ce Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că-mi năruie visele... Ajuta-ne Doamne sa Te vedem pe Tine in toate problemele acestei vieti si voia Ta sa fie scopul trairii noastre pe pamant.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Nimic la intamplare | Salvatorul.ro
meniu prim
A te judeca pe tine însuți este mult mai greu decât a-i judeca pe alții. Dacă ajungi să te judeci cum trebuie, înseamnă că ești, într-adevăr, un om înțelept. ( Antoine de Saint Exupery )