Articol Despre frumusete!

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 261
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/745-despre-frumusete]Despre frumusete![/url]
Despre frumusete!

Psalmii 45:2 "Tu eşti cel mai frumos dintre oameni, harul este turnat pe buzele tale: de aceea te-a binecuvântat Dumnezeu pe vecie."

Ma simt sufocat de atata ,,frumusete”!. De mult frumusetea nu mai este o suma, o armonie ci un produs cosmetic, vestimentar sau chirurgical.

Ca odinioara imparateasa cea vitrega atatia se uita in oglinda ca sa auda: ,,esti cea mai frumoasa din tara”. Si pentru aceasta obsesie ucidem. Ne ucidem pe noi prin infometare si bulimie, ucidem pe altii prin fite, dispret si invidie.

Niciodata frumusetea nu va fi in baruri, cluburi, mall-uri oricate tone de sclipici vor turna unii pe ei. Frumusetea are o singura definitie: HARUL turnat peste tine!

Zilele acestea o domnisoara fitoasa spunea ca in biserica sunt oameni urati! Cand reperele tale sunt formate de mondenii de la televizor, cand biblia ramane inchisa zile intregi dar fardurile se deschid zilnic, ajungi sa gandesti asa!

Pentru ca Pitagora spunea ca frumosul este maretia adevarului, cu indrazneala, le spun ,,frumosilor lumii acesteia”: plecati de la mine uratilor!
SMS
Nota: 10
Puncte: 20
Voturi 2
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Despre frumusete! | Salvatorul.ro
meniu prim
Religia curată și neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume. ( Iacov 1:27 )