Articol Un titlu frumos :)

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 188
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/759-un-titlu-frumos]Un titlu frumos :)[/url]
In oamenii buni nici iubirea nu se poate vedea cu ochiul liber, -nu-i asa?? si totusi o simtim si suntem dependenti de ea. avem in noi iubire, incat nu am reusi sa o epuizam nici dupa sute de vieti! la fel este si cu Dumnezeu: chiar daca nu-L putem vedea (la fel cum vedem oamenii), Il simtim si suntem dependenti de EL, Il simtim atunci cand sufletele noastre sunt pline de pace, atunci cand suntem fericiti, atunci cand plangem de bucurie, de tristete sau de dor, atunci cand sufletele noastre simt nevoia sa se daruiasca, sa imparta, sa fie aproape de oameni, sa fie intelese, acceptate, iertate, iubite, ..... Il simtim atunci cand in ciuda tuturor deziluziilor reusim insa sa credem in bine si in frumos. Dovezile ca Dumnezeu exista sunt tot aceea ce pot sa cuprinda ochii si sufletele noastre.
Trebuie doar sa invatam sa Il cunoastem, sa ne deschidem sufletele pentru a-L primi in ele ..... la fel cum primim iubirea.... findca Isus este iubirea!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Un titlu frumos :) | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci prin har aţi fost mântuiți, prin credință. Și aceasta nu vine de la noi, ci este darul lui Dumnezeu. ( Efeseni 2:8 )