Articol Jurnalul unei Biblii ... :(:(:( of d-ne

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 212
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/774-jurnalul-unei-biblii-of-d-ne]Jurnalul unei Biblii ... :(:(:( of d-ne[/url]
15 sept: Mă simt bine. Stăpânul meu m-a luat cu el la şcoala. Chiar m-a pus pe bancă peste cartea de matematică. Mă simt onorată. Asta înseamnă că m-a pus deasupra tuturor lucrurilor, că prima carte pe care o va citi voi fi eu. Chiar a subliniat un verset din mine: IOSUA 1:8. Oare de ce l-a subliniat? Oare îl crede? Oare la ce s-a gândit?



19 sept: Ei bine, mă pot mândri. Săptămâna aceasta a fost o săptămână de lucru pentru mine. Stăpânul m-a răsfoit, m-a citit, m-a subliniat... – încurajator pentru mine.



30 sept: Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el; este foarte agitat. Mă aduce la şcoală, dar nu mă scoate din rucsac. Am început să miros a salam. Mă ţine la un loc cu pachetul pe care i l-a pus mămica lui. Noroc că am coperţi tari pentru că altfel aş fi arătat ca şi cartea de bio... săraca!... şi pe ea o scoate doar când are extemporal....



07 oct: De o săptămână stau tot în rucsacul lui de şcoală. Vreau aer! Scoateţi-mă de aici! Nu mă aude nimeni?



14 oct: S-a întâmplat ceva... În sfârşit mă scoate la iveală! Răsfoieşte de zori. Ei, ce cauţi aşa grăbit? Dacă nu cunoşti ordinea cărţilor, uită-te la cuprins. Probabil a primit teză la Noul Testament.



08 nov: Am rămas pe raftul bibliotecii multe zile. Nimeni nu m-a băgat în seamă. Mă întreb de ce mă mai ţine? Mă şterge stăpâna casei din când în când.



21 nov: În sfârşit a pus mâna pe mine... din păcate numai ca să pună o foaie la presat...



03 dec: Ceva nu e în regulă cu el. E foarte agitat. A început să mă citească la întâmplare, apoi, nemulţumit, mă închide. Nu-l înţeleg!



05 dec: A pus între foile mele o poză a unei fete... Acum înţeleg! E îndrăgostit şi mă foloseşte ca E EA?/NU E EA?, MĂ IUBEŞTE?/NU MĂ IUBEŞTE?



10 dec: E drăguţă fata din poză. Păcat că nu vorbeşte! Şi pe mine nu mă citeşte nimeni...



24 dec: E sărbătoare! Sunt luată la biserică. Ce bine... Apuc să vorbesc cu alte surate. Aflu, spre consolarea mea, că şi ele şomează ca mine.



31 dec: Au! Of! O, lăsaţi-mă în pace! Am ajuns în mâna bebeluşilor care mă bagă în gură... Şi stăpânul meu mă neglijează!



01 ian: E Anul Nou! Astăzi a căutat câteva promisiuni în mine. Apoi

s-a hotărât să mă citească în întregime în acest An Nou. Dar, din păcate, chestia asta e răsuflată. A spus-o şi anul trecut şi nu a reuşit să treacă de 1Cronici.



01 mart: Apar în filele mele tot felul de felicitări şi bilete. Arăt ca un pom de Crăciun. E îndrăgostit! E primăvară.



14 iunie: A venit vacanţa! Mergem la munte. Probabil îşi va face şi pentru mine timp. Vise! Aceste zile le-am petrecut în valiză.



14 sept: Mâine începe şcoala. Oare ce se va întâmpla cu mine? Oare când va înţelege cu adevărat că viaţa şi puterea o va găsi în mine?



Iată istorisirea mea. Care este jurnalul Bibliei tale? Ce spune ea despre tine? Dumnezeu să te binecuvânteze cu înţelepciunea de sus în studierea Comorii comorilor. Cercetaţi Scripturile!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Jurnalul unei Biblii ... :(:(:( of d-ne | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu este bine să mănânci multă miere: tot așa, nu este o cinste să alergi după slava ta însuți. ( Proverbele 25:27 )