Articol Despre iertare

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 195
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/784-despre-iertare]Despre iertare[/url]
Despre iertare!
Romani 12:20 "Dimpotrivă: dacă îi este foame vrăjmaşului tău, dă-i să mănânce; dacă-i este sete, dă-i să bea; căci dacă vei face astfel, vei îngrămădi cărbuni aprinşi pe capul lui.”"
Carbunii incinsi nu pot fi gasiti pe drumuri nici nu pot fi luati de la altii ci doar din focul launtric aprins de dragostea lui Dumnezeu. Fara acest foc interior nu poti avea carbuni incinsi.
Sa astampari foamea si setea vrajmasului tau inseamna sa fii langa el atunci cand ii este greu. De la departare nu se vad grimasele durerii si necazului. De departe oamenii pot parea fericiti.
Mintea e locul unde are loc schimbarea chiar daca traim intr-o lume a emotiilor exacerbate. De aceea dragostea trebuie sa cucereasca mintea. Iar mintea e cucerita cand dusmanul incepe sa isi puna intrebari tuburatoare.
Noi avem impresia ca in viata conteaza sa dai raspunsuri si sa ai raspunsuri la toate. Oamenii insa suporta cu greu pe cei care au raspunsuri la toate. Mai bine pune in mana vrajmasului tau o bucata de paine si lasa-l pe el cu intrebarile iar tu taci.
Ceea ce ne spune Dumnezeu e faptul ca uneori dusmania e o foame a unor suflete care nu au gasit o bucata de paine si o mana intinsa din partea semenilor.
Un dusman ucis inseamna alti doi in locul lui. Un dusman castigat inseamna un prieten in locul dusmanului. Cine biruie matematica cerului?
Biruinta dusmanului nu e o noutate. Dar sa te birui pe tine, iubindu-ti dusmanii aceasta este noutatea crucii! In focul incercarii cerul spune: Iov 38:2 "„Cine este cel ce Îmi întunecă planurile prin cuvântări fără pricepere?" Iar eu voi raspunde: Plangerile lui Ieremia 3:26 "Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului."
In incercari, in necazuri, in framantari un singur foc nu trebuie sa se stinga! Focul dragostei de Dumnezeu si semeni!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Despre iertare | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu-ți fie frică de opoziție! Ține minte că zmeul se ridică împotriva vântului, nu cu vântul.