Articol Dragul meu! ^_^

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 185
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/806-dragul-meu]Dragul meu! ^_^[/url]
Dragul meu,
Ştii că te aştept şi visez să te-ntâlnesc sub privirea ochilor Lui. Aştept prima noastră întâlnire, când privirile vor rosti cuvinte fără sunete...
Dragul meu, ştii că înalţ rugăciuni pentru tine şi aproape zilnic gândurile mele iau forma unor mâini ridicate spre Cer. Între noi, secretul adevăratei poveşti, este El... Iubirea Lui se va reflecta în ochii mei, în ochii tăi, pentru totdeauna. Pentru că te aştept, te port în rugăciuni cu speranţa că şi tu, acum, acolo unde eşti, aştepţi minunea Lui.
Dragul meu, ştii că "totul" pentru mine înseamnă "noi" şi pentru tine ştiu că e la fel. Aşa va fi pentru totdeauna. Vom fi ai noştri şi, împreună, ai Lui şi nimic nu ne va despărţi, nici chiar moartea, pentru că-n cine trăieşte Isus, Fiul, nu mai cunoaşte întunericul. Deci vom trăi aici şi dincolo de timp, împreună, pentru totdeauna. Dar până se va întâmpla minunea să te-ntâlnesc, aştept în credincioşie...
Toate rugăciunile pentru noi, poartă ecoul speranţei că într-o zi sau poate într-o seară, te voi întâlni şi atunci va fi pentru totdeauna... Noi doi, iar secretul nostru va fi însuşi Isus, iar dragostea se va transforma în povestea Iubirii Lui pentru generaţia tristă în care respiră fiinţele noastre, desenând un zâmbet real de la un capăt al Pământului la celălalt.
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Dragul meu! ^_^ | Salvatorul.ro
meniu prim
Semeni un gând, culegi o faptă. Semeni o faptă, culegi un obicei. Semeni un obicei, culegi un caracter. Semeni un caracter, culegi un DESTIN!