Articol O poveste de dragoste,care merita sa astepti

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 169
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/883-o-poveste-de-dragoste-care-merita-sa-astepti]O poveste de dragoste,care merita sa astepti[/url]
Cu cateva zile in urma,am avut o discutie cu un misionar,cu un om care a fost dispus sa mearga pt Domnul,pana in Africa si Ecuador.Tot discutand despre campul de misiune,am ajuns si la o parte care m.a facut sa zambesc si mi.a dat speranta ca Dumnezeu inca mai scrie povesti de dragoste,ca El este autorul dragostei adevarate.
Mi.a spus ca el nu a fost crestin din tinerete,dar totusi a ales sa nu sarute nicio fata.
Niciodata nu imbratisase o fata,niciodata nu sarutase,nici una.Nici macar nu a avut prietena.Nu era crestin atunci,ba chiar practicase si satanismul.Dar a ramas credincios unei femei pe care nici macar n.o cunoastea-sotiei sale.
Ochii imi straluceau iar inima.mi era emotionata pe masura ce imi povesti despre povestea de dragoste "Am fost in mai multe familii de crestini si am vazut multe certuri,ba chiar batai intre ei,imi spuse el mirat,iar aceste lucruri s.au intamplat din cauza ca in tineretea acolor soti,avusesera o aventura ici colo"
Am ramas intristata,gandindu.ma cat de mult dauneaza relatiile de ocazie,casatoriilor.Cat de multe divorturi ar fi evitate,si cate certuri n.ar mai exista,daca am invata arta credinciosiei.Daca am sti sa asteptam!Din pacate,aceste lucruri sunt de moda veche in zilele de astazi,si asta cred si crestinii de astfel.
Fratele misionar isi continuase povestea,emotionat si relaxat,iar eu il priveam tinta.El mi.a spus ca sotia lui,s.a rugat pt viitorul ei sot(care era el) inca de la 17 ani.Nici ea nu avusese niciun prieten,nu sarutase niciun baiat si avusese grija sa isi pastreze puritatea launtrica si exterioara.
Primul sarut a fost in ziua nuntii.
"Asteapta.l si roaga.te pt elmi.a raspuns el,pe un ton rugator.Fii promotoare a acestui mesaj.Spune.le tinerilor"m.a sfatuit el.Asta si fac.Dumnezeu are o poveste de dragoste mult mai frumoasa si mult mai implinitoare pt tine,decat ai visa si ai spera tu.Dar trebuie ca El sa fie Autorul acesteia.Trebuie ca tu sa te micsorezi,iar El sa creasca.Iar asta va cere multe sacrificii si o dragoste jertfitoare,dispusa sa rabde si sa sufere totul.Chiar si singuratatea.Chiar si incertitudinea ca undeva exista persoana pe care o astepti.Tu insa,ramai credincios destinului tau solemn!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol O poveste de dragoste,care merita sa astepti | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos. ( 1 Timotei 2:5 )