Articol O Doamne..bratele mele te cer...

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 160
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/966-o-doamne-bratele-mele-te-cer]O Doamne..bratele mele te cer...[/url]
Un trandafir visează să fie sărutat de albine. Ori măcar să fie atins. Dar nu vine niciuna. Atunci Soarele îl întreabă mirat: “Nu te-ai plictisit să aștepți?”. “Ba da, zice trandafirul. Dar, dacă îmi închid petalele mă ofilesc!”.
Cine iubește nu stă cu mâinile în buzunar. Și nici atât la spate. Ci e tot timpul cu brațele deschise sub formă de cruce! Isus așa a iubit! Ba chiar și azi, la Poarta Cerului așteaptă cu brațele întinse spre Est și Vest…
Numai brațele deschise îmbrățișează înlăcrimații, săracii, pe cei cu beteșug. Cerșetorii. Dar și risipitorii. Cine stă deschis ca o cruce evanghelizează, botează, hrănește orfanii. Îi face chiar pe îngeri să privească invidioși…
Biserica trebuie să fie plină de cruci! Nu de sălcii… Și nici atât de cactuși!
Încercați să stați cu brațele deschise chiar și atunci când nimeni nu e gata să vă îmbrățișeze! Brațele căzute ofilesc inimile. Și nici nu răspândesc parfum. Sunteți trandafiri frumoși, dar polenizarea nu se face fără albine!O Doamne ..bratele mele te cer...te cer Doamne ..Vino!!!..tu esti pregatit sa il primesti??
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol O Doamne..bratele mele te cer... | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă mergi pe calea pe care ți-a trasat-o Dumnezeu, nu ai cum să dai greș, însă dacă greșești pe cale, vei pierde totul!