Articol Tu!!Tu stai pe genunchii??

Scris de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 105
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/969-tu-tu-stai-pe-genunchii]Tu!!Tu stai pe genunchii??[/url]
M-a întrebat cineva dacă știu de ce nu cad păsărelele din copac. De ce pot dormi chiar pe furtună. Am bâiguit ceva dar n-am nimerit răspunsul. “Pentru că Dumnezeu, în înțelepciunea Sa, le-a creat astfel încât atunci când își îndoaie genunchii li se strâng ghearele”, a fost răspunsul. Adică piciorușele firave devin o menghină din care nu te poți elibera!
Lecția păsărelelor ne învață că doar cel cu genunchii îndoiți nu va fi răpus de furtună. Va rămâne neclintit. Cine își pleacă genunchii în fața Domnului Dumnezeu nu poate fi biruit de Satana! Diavolul nu se teme așa tare de predicatorii grozavi, nici de cor, nici de fanfară. Dar moare de frică atunci când biserica își pleacă genunchii!
În genunchi te smerești. Dar și crești totodată. “În genunchi ești mai mare”, e sintagma de la apostoli încoace. Nu știu însă de ce vrem să creștem mai mult dând din coate…
Rugați-vă! Nu doar cu genunchii plecați, ci și cu inima smerită! Nicio furtună nu vă va dezlipi de biserică. Cu atât mai mult de Hristos!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Tu!!Tu stai pe genunchii?? | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujește cineva, să slujească după puterea pe care i-o dă Dumnezeu, pentru ca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu, prin Isus Hristos, a căruia este slava si puterea în vecii vecilor! Amin. ( 1 Petru 4:11 )