Articol Sa fim mai buni pentru cer..nu pentru noi..

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 191
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/972-sa-fim-mai-buni-pentru-cer-nu-pentru-noi]Sa fim mai buni pentru cer..nu pentru noi..[/url]
Un nou an încearcă să scrie pe pagina istoriei vieții noastre. Cu ce anume va scrie rămâne de vazut în dreptul fiecăruia.
Totuși putem să influențăm amprenta timpului folosind anumite principii din Sfânta Scriptură. Ar trebui să stăruim mai mult în rugăciune, stând aproape de Dumnezeu astfel încât aproape sigur vom putea fi călăuziți în deciziile importante din anul acesta.
Am putea să iubim mai mult. Dragostea este focul cu care oamenii pot fi transformați, ajutați și încurajați.
Ar fi frumos dacă am putea să dăruim mai mult. Nu strângem comori adunând pentru noi ci împărțind cu alții. Cu Dumnezeu strângi când dai.
Ar fi de dorit să fim mai atenți cu cei din familie. Ei sunt cel mai aproape de noi și sigur urmăresc binele nostru. Când au nevoie la rândul lor de noi, să fim acolo.
Biserica are și ea nevoie de noi. Suntem atât de importanți pentru ea încât nu se poate lipsi de niciunul din noi. Ar fi bine să ne pese mai mult de ce se întâmplă legat de ea și să ne implicăm în slujire.
Ar mai fi de dorit să le arătăm oamenilor ce înseamnă harul lui Dumnezeu. Să mergem cu ei două mile în loc de una, să le cumpărăm haine când doresc cămașa noastră cu care să se încălzească iar când sunt căzuți să-i îndreptăm spre Hristos care poate să-i ajute mai mult decât brațul nostru la nevoie.
Să nu uităm să-L lăudăm pe Domnul. Îi suntem datori chiar și pentru anul în care am intrat. Putea să nu ni-l mai dea...dar ni- l a dat..
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Sa fim mai buni pentru cer..nu pentru noi.. | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu privi la forța cotropitoare a întunericului din jurul tău; privește la Isus, și întristarea ta va fi preschimbată în bucurie!