Articol Mama:*..o unealtă in mâna lui Dumnezeu..

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 211
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/996-mama-o-unealt-in-m-na-lui-dumnezeu]Mama:*..o unealtă in mâna lui Dumnezeu..[/url]
2 Timotei 1: 5 – ,,Îmi aduc aminte de credinţa ta neprefăcută, care s-a sălăşluit întâi în bunica ta Lois şi în mama ta, Eunice, şi sunt încredinţat că şi în tine.”
Timotei, un tânăr exemplar. Un tânăr credincios în care Pavel a văzut mult potențial. Un tânăr cu bun simț, cumpătat și înțelept. Acest tânăr a fost rodul mamei sale, Eunice. În spatele lui, în fiecare clipă a vegheat mama. L-a învățat din pruncie Sfintele Scripturi care l-au condus la o viață după voia lui Dumnezeu.
Mame ca Eunice există și astăzi, în secolul XXI. Mama este un instrument special în mâna Creatorului. Un om care a primit viață, că să dea altor oameni viață. O ființă trimisă pe pământ, formată și modelată pentru a forma și ea la vremea ei alte ființe.
Mama! Ce cuvânt simplu cu o semnificație mirifică. Să fii mamă nu-i ușor. Mama înseamnă mișcare, viață, acțiune. Oboseală și transpirație. Mama e cea care te învață primii pași în viață, primele cuvinte și are răspunsuri la toate întrebările. E cea care vine după tine la grădiniță, te învață matematică, îți face sandwich-urile pentru școală, te scoate la iarbă verde. Te învață tot ce e mai important.
Mama e cea care ne iubește fără a cere ceva în schimb. Cea care ne-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie. Mama ne-a învățat să spunem altora despre Domnul Isus. Ne-a învățat să îngenunchem în rugăciune, să ridicăm mâini curate spre cer. Ne-a învățat mersul la biserică și calea care duce la o viață fără sfârșit.
Și e puțin spus doar cu vorba. A spus-o trăind prin fapte vrednice de urmat. O dovadă clară a credinței fără prea multă teorie. O pocăință practică, în vremuri cu soare, dar și în vremuri grele, cu tunete și fulgere.
Să nu așteptăm ziua de 8 martie pentru a oferi prilejul să spunem cât de mult înseamnă mama. Florile nu sunt pentru mâine și nici pentru morți. Astăzi… acum… în prezent… să le dăm un trandafir, o ciocolată, un sărut.
O mamă minunată merită ca în fiecare zi să fie 8 martie. O mamă ce-L iubește pe Isus și la 80 de ani transmite frumusețe și lumină. Ea aduce roade bune și e plină de suc verde.
Răsplătiţi-o cu rodul muncii ei cât încă mai e timp. Oricum, faptele trăirii ei o vor laudă. Dacă nu aici, dincolo…!
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Mama:*..o unealtă in mâna lui Dumnezeu.. | Salvatorul.ro
meniu prim
Cinstiți pe toți oamenii, iubiți pe frați; temeți-vă de Dumnezeu; dați cinste împăratului! ( 1 Petru 2:17 )