Articol Ce iti doresc eu tie??..Dulce Romanie..

Scris de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 213
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/997-ce-iti-doresc-eu-tie-dulce-romanie]Ce iti doresc eu tie??..Dulce Romanie..[/url]
Săptămâna trecută am văzut un documentar despre munţii noştrii. Am fost impresionată de frumuseţea peisajului. Dumnezeu creează lucruri extraordinare iar Romania e o ţară frumoasă.
Abia aştept să vină vara ca să merg câteva zile la munte, departe de oraşe, computere, facebook sau mall-uri. Doar cu rucsacul în spate, cu vântul în faţă şi cu Dumnezeu deasupra. În mijlocul naturii nimeni nu îţi fură clipa. Ai timp să meditezi, să conştientizezi greşeli şi să te schimbi. Pe lângă toate acestea, aerul curat face bine creierului.
Primavara bate la uşă cu un pumn de ghiocei, cu un iz de verde în iarbă şi cu o adiere blândă a vântului. Totul învie. Noi ar trebui să fim deja vii. Natura renaşte, noi suntem alţi oameni. În sensul bun. Începem ca soarele, cu căldură faţă de cei din jur, cu dorinţa de a face din nou ca în sufletele oamenilor să înverzească şi să crească flori.
Putem face primavară printr-o vorbă spusă la timpul potrivit, printr-un gest de ajutor faţă de un neputincios, printr-o surpriză în momente neaşteptate sau chiar printr-o încurajare. Putem transforma frunţile încruntate în senin într-o clipă. Trebuie doar să vrem.
“Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie?…” Întrebare eminesciană. Haideţi să-i dorim o primăvară mai bună, oameni mai aproape de Hristos, bucurii mai multe. Facem parte din ţara asta iar primăvara poate începe cu noi.
Rugaţi-vă pentru o primăvară plină de roade, pentru ca Dumnezeu să ofere şi a doua şansă celor care au dat cu prima şansă în bara vieţii. Cerul freamătă de bucuria reprimirii lor.
Noi să fim parte din cer…
SMS
Nu a fost notat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentat încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog, categoria Diverse >> Articol Ce iti doresc eu tie??..Dulce Romanie.. | Salvatorul.ro
meniu prim
Sufletul nostru nădăjduiește în Domnul; El este Ajutorul și Scutul nostru. ( Psalmii 33:20 )