Comentarii fișier Afara ninge linistit.mp3

Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Dar ce Ortodoxi nu sunt crești Ilie?
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Vezi tu Ilie când alți te critica pe tine ca pui muzica de care nu le place dar vad ca și ție îți place să mă critici asa ca eu nu te bag înseamă eu pun ce vreau ok? Nu este problema ta!
Buble-estera
-Buble-estera -
Păi domnule Ilie, cuvântul "ortodox", din câte știu,înseamnă "drept-credincios". Eu pot să te asigur că sunt adevărați creștini și printre ortodocși. Doar că noi avem prejudecăți, și creștem cu o idee fixă, că doar "noi" suntem buni. Cred că ar trebui să privim lucrurile în profunzimea lor.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Ilie Bândiul
daca nu-ti place nu mai intra si nu mai asculta colindele pe care le pun la descarcari ok punct. Subiect.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
.atentie.
Ilie Bândiul
daca mai pronunti cuvantul prosti vei fi pus pe muit fara suparare ok?
Buble-estera
-Buble-estera -
Asta nu-i cu nicio "cruce". E o poezie făcută de George Coșbuc,un poet român. Tu poți să-i citești sau să-i asculți pe ucrainieni,dacă nu ești român. Noi ne apreciem ceea ce avem. Şi încă ceva, dacă ai auzit de grupația " Oastea Domnului",care e o grupație ortodoxă, atunci țin să te anunț că ei au cele mai frumoase cântări și cei mai mari poeți creștini.
Buble-estera
-Buble-estera -
Eu spuneam de cântări, că în acest album sunt cântări, nu "cruci". Oricum, nici nu știu dacă sunt melodii de la Oastea Domnului aici.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Esterica Ilie Bândiul
deaja aloato razna a inceput sa vada cruci dar eu nu vad pe aici nici o cruce dar el cand pune muzica cu ucraineni ne crestina nu se vede asata la el,dar eu il las sa comenteze si sa se agite cat vrea ca eu nul bag inseama si te sfatuesc si pe tine sa nu-l mai bagi inseama.
Buble-estera
-Buble-estera -
Marcel,eu nu vreau să mă rezum la copilării din astea. Știi, când eram mai mică, dacă mă certam cu cineva, nu mai vorbeam cu persoana respectivă... Mă făceam că plouă, cum e vorba,dar acum, am depășit stadiul acesta. Ilie, atât timp cât vorbesc frumos despre Isus Hristos,și transmit un mesaj creștinesc, sunt creștinești și ele.
Buble-estera
-Buble-estera -
Cred că ți se pare. Nu se "aprinde" nimeni.

Pagina 1 din 3
Sari la pagina:
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Descărcări >> Descărcări, albumul Colinde ~ mid ~ mp3, categoria Colinde - Creștine >> Fișier Afara ninge linistit.mp3 >> Comentarii fișier Afara ninge linistit.mp3 | Salvatorul.ro
meniu prim
Fără Cristos am fost ca un peşte pe uscat, cu El sunt într-un ocean de dragoste.