Comentarii mesaj instant 4597 - toti refuza sa

toti refuza sa ajute un bolnav orfan
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Adrian nu mai zi asa,poate ca uni oameni sunt săraci ca tine și nu are cum sa te ajute înțelege și tu! Eu nu-ți zic cu parere de rău!
Paduraru
-Paduraru -
lasa ca multi au dar nu vor am pe cineva care va fi blestemat rau de tot aia e aici pe site nui dau nume sar osa vada!!!
Denisa
-Denisa -
Ai grija Adrian cu blestemele..Sa nu cada asupra ta..Caci dorind raul altuia tie ti se v.a intampla...Cand cineva vrea sa te ajute fi intelegator..Ca fiecare are probleme..
Salvatorul.Ro
-Salvatorul.Ro -
Daca ai privi drept in sus la Cel ce este Calea Adevarul și Viața eu cred ca vei avea biruinta si Domnul te va însănătoși. Dar daca te ocupi cu lucruri slabe, si iei armele întunericului in mână nu ai cum sa biruiesti!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Adrian sti tu ca persoanele de care zici sti tu 100% ca au bani și nu vor sa te ajute? Te rog sa nu fie vorba de mine ca eu team ajutat și cu fratele ELyo sti foarte bine!te rog ceva sa nu te cerți cu oameni aici pe site say prim comentarii da?
Paduraru
-Paduraru -
nu tu si ni elio e vorba de alcineva
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Bine Adrian!
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Adrian team spus sa nu blestemi oameni,dacă tot continui asa oameni o sa aibă o impresie rea despre tine team spus destul de bine!
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentarii mesaj instant 4597 - toti refuza sa | Salvatorul.ro
meniu prim
Doar cel ce crede în victorie poate învinge!