Comentarii mesaj instant 5235 - Dacă ai prieten

Dacă ai prieteni, fugi de întâlnirile dese cu ei, căci numai întâlnidu-te rar cu dânșii le vei fi de folos. Iar dacă vezi că îți vine prin ei vreo vătămare, cu niciun chip nu te mai apropia de dânșii. Trebuie să ai ca prieteni pe cei ce pot fi de folos și de ajutor viețuirii tale.
Ion_Marcel
-Ion_Marcel -
Frumos mesajul si Adevarat,da este bine sa nu te intalnesti des cu iei dar parerea mea este bine sa ti mereu legatura cu prieteni asta este parerea mea.
Buble-estera
-Buble-estera -
Ce pot să spun este că sfaturile sunt bune. Cel puțin,în ce mă privește,e un semn de întrebare în privința acestor "ieșiri cu prietenii" pentru care unii tineri renunță la un timp plăcut petrecut cu familia, sau un moment de odihnă. Marea bucurie, din punctul meu de vedere,nu e timpul petrecut, ore în șir, cu "gașca" la un film, ci câteva momente în care prietenii se întâlnesc și discută între ei...sau cu frățiorii la plimbare, să le mai lăsăm și părinților puțin timp liber.
Pagina 1 din 1
Daca comentezi acest mesaj instant, și dacă nu se scrie altul intre timp, Corneliu îți oferă suma de 200 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentarii mesaj instant 5235 - Dacă ai prieten | Salvatorul.ro
meniu prim
Preaiubiților, vă sfătuiesc ca pe niște străini și călători, să vă feriți de poftele firii pământești, care se războiesc cu sufletul. ( 1 Petru 2:11 )