Comentarii mesaj instant 5933 - Bună dimineta ,

Bună dimineta ,vreau să iti zic că chiar dimineata aceasta eu personal eu veronica am avut o experiență cu Domnul , deci se facea asa eram in casa la mine pe Domnul nu il vedeam il auzeam deci eram cu câtiva oameni la mine in casa iar pe oameni chiar si pe mine Domnul nu ne a scutit nea coborât in zisul iad iadul nu il vedeam i
Veronica
-Veronica -
Bună dimineta ,vreau să iti zic că chiar dimineata aceasta eu personal eu veronica am avut o experiență cu Domnul , deci se facea asa eram in casa la mine pe Domnul nu il vedeam il auzeam deci eram cu câtiva oameni la mine in casa iar pe oameni chiar si pe mine Domnul nu ne a scutit nea coborât in zisul iad iadul nu il vedeam il simteam ,auzeam cu oameni se zbăteau de durere ,chiar si eu doar ca nu am apucat sa simnt durerea mult ,spuneam asa auu ,Doamne te rog ai milă stiu că nu sunt bună iar Domnul pt mine a oprit iaddul si am stat de vb deci repet nul vedeam il auzeam ,mai erau si alte pers care se uitau la mine ,dar cred că numai eu il auzeam pe Domnul ,si spuneam Doamne cruță- mi viata te rog promit ca voi citi cuvântul tãu si voi vesti oamenilor despre tine oamenilor din telefonul meu si din viata reala apoi discutia sa terminat ,Domnul mi a crutat viata ,si am ramas aici nici in cer nici in iad! Cu drag Elena Veronica sîrbu visul meu personal experienta mea cu Domnul din aceasta noapte ,si cred că Domnul a vrut să imi dea o lectie si să mă faca o slujitoare plăcută lui!
Nicusor
-Nicusor -
Amin. Eşti botezată cu Duhul sfînt .?..
Veronica
-Veronica -
Sunt botezata din 2018 . dar pusa sub disciplină ca am copil
Nicusor
-Nicusor -
Aha. Domnul să te Binecuvinteze. Soră oameni mai greşesc . Nu trebue să te condamne nimeni.
Veronica
-Veronica -
Multumesc asa e
Nicusor
-Nicusor -
Cu placere Soră
Pagina 1 din 1
Daca comentezi acest mesaj instant, și dacă nu se scrie altul intre timp, Veronica îți oferă suma de 60 lei!
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Mesaje instant >> Comentarii mesaj instant 5933 - Bună dimineta , | Salvatorul.ro
meniu prim
Hotărârea, dreptatea, exemplul şi sinceritatea alcătuiesc ceea ce noi numim caracter. El este temelia demnităţii personale. (La Rochefoucauld)