Comentarii SMS 3449 - Iti dau lumina

Ion_Marcel
+Ion_Marcel -
Te inteleg ce zici nicu,daca ai citit biblia gasesti acolo scris asa decate ori veti bea din paharul asta va aduceti aminte de moartea mea si asta veti face spre pomenirea mea,asa este si cu Lumina in fie care an toata omenirea isi aduce aminte de isus hristos si de invirea lui.
Buble-estera
-Buble-estera -
Nicu, dar tu te referi la obiceiul din noaptea Învierii, acela de "a lua lumină"?
Buble-estera
-Buble-estera -
Eu, sincer, cred că face referire la sensul metaforic al cuvântului "lumină". Deși,gândindu-mă puțin, Lumina a venit din cer, dar nu aceea de care spuneai tu, ci una mult mai strălucită. Înțelegi tu.
Buble-estera
-Buble-estera -
Eu ziceam că se referă la sensul metaforic deoarece "lumina păcii", " lumina prosperității" și " lumina iubirii" sunt trei metafore, ca figură de stil. Şi de aceea nu mă gândeam la sensul propriu, ci la unul figurat.
Pagina 1 din 1
Comentariul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
SMS-uri >> SMS-uri, categoria SMS-uri De Paste >> SMS Iti dau lumina >> Comentarii SMS 3449 - Iti dau lumina | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu pierde niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumuseţea este autograful lui Dumnezeu – poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare...