2011

Sorteaza fișiere

Descărcări, albumul Messis - Iată S-a născut (2020), categoria Colinde - Creștine

Dimensiune fișiere: 4.46 MB
Adăugat:
BBCode: [url=/descarcari/album/2011-messis-iat-s-a-n-scut-2020]Messis - Iată S-a născut (2020)[/url]
Salut! dragi vizitatori acestui site crestin,noi aici suntem o mica comunitate nu suntem multi online conectati,asta este,noi in fie care an v-am obisnuit sa va bucuram sufletele cu cele mai frumoase colinde crestine,adaugate ,din pacate anul asta din cauza pandemiei nu mai putem sa adaugam un numar asa de mare de colinde,dar vom adauga si colinde crestine straine pe limba engleza,si speram sa va placa ca noi sa crestem comunitatea noastra in online>conectati distribuiti acest album pe toate retelele de socializare>Facebook instagram Twitter Whastapp Linkednl,si pe altele si asa impreuna vom dezvolta comunitatea crestina acest sait crestin si asa vom fi o comunitate crestina mai mare, distribuiti mai departe dati sher peste tot!
Descarcă acest album arhivat
Ion_Marcel
Iata S-A Nascut(www.Salvatorul.ro).mp3
Adaugat:
Pagina 1 din 1
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Ascultă acest album în versiunea cu player
Descărcări >> Categoria Colinde - Creștine >> Descărcări, albumul Messis - Iată S-a născut (2020), categoria Colinde - Creștine | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )