Devoțională Cum sa iti dezlantuiesti credinta

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 74
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1200-cum-sa-iti-dezlantuiesti-credinta]Cum sa iti dezlantuiesti credinta[/url]

“Lupta-te lupta cea buna a credintei, apuca viata vesnica”…(1 Timotei 6:12)



“Lupta credintei” este dezlantuirea credintei tale, asupra circumstantelor rebele, care se opun proclamatiilor tale incapatanate, pe care le faci in credinta. Am ales sa folosesc cuvantul “dezlantuit “ ca sa comunic taria si importanta a ceea ce inseamna umblarea in credinta. Sa “dezlantui” inseamna sa “eliberezi” sau a “deschide”; inseamna sa “desfaci sau sa eliberezi de sub restrictie”, “sa eliberezi dintr- legatura” la fel ca si cum un caine este eliberat din lesa sa urmareasca un criminal.

Deci, felul sau stilul sa aplici credinta ta asupra circumstantelor contrare, cu care te confrunti, nu este pasiv sau molatic; ci recomanda o forma de agresivitate divina. Implica directionarea si eliberarea credintei, impotriva circumstantelor negative ale vietii! Spre exemplu:Cand boala iti ataca trupul, iti dezlantui credinta la maxim!! Cum? Pastrandu-ti cuvintele marturisirii de sanatate si vindecare, indiferent de simptomele pe care le simti. Acesta este timpul sa ii spui acelei tumori, “Esti moarta din radacina in Numele lui Isus!”

Daca este saracia care incearca sa te atace, in acelasi fel- dezlantuie-ti credinta fara retinere refuzand sa accepti ganduri de lipsa. Continua sa declari, “Domnul este Pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic. El se ingrijeste de nevoiele mele potrivit cu bogatia Sa in slava in Hristos Isus”. Invata sa iti vocalizezi credinta indiferent de aparentele circumstantelor contrarii. Acesta este modul de a-ti dezlantui credinta.

Nu conteaza cat de rebele sunt circumstantele, nu pot rezista cand iti dezlantui credinta incapatanata! Asta este motivul pentru care trebuie sa studiezi si sa meditezi la Cuvantul lui Dumnezeu, constient fiind de faptul ca numai asa credinta ta creste. Cand rezervorul credintei tale este plin, iti va fi foarte usor sa scoti declaratiile necesare in credinta, care vor forta circumstantele rebele sa se supuna proclamtiilor tale pline de credinta.





Confesiune



Toate situatiile provocatoare cu care ma confrunt, sunt o ocazie pentru mine sa imi dezlantui credinta. Credinta mea produce rezultate enorme, atunci cand mi-o dezlantui asupra circumstantelor contrarii care ma inconjoara. Cuvantul credintei este in inima si in gura mea. Proclamatiile credintei mele incapatanate, biruiesc orice situatie provocatoare cu care ma confrunt, in Numele lui Isus. Amin.





Studiu Suplimentar: 1 Ioan 5:4 2Corinteni 4:13
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Cum sa iti dezlantuiesti credinta | Salvatorul.ro
meniu prim
Toți greșim în multe feluri. Dacă nu greșește cineva în vorbire, este un om desăvârșit, și poate să-și țină în frâu tot trupul. ( Iacov 3:2 )