Devoțională Credinta este o actiune rapida in Cuvant!

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 90
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1243-credinta-este-o-actiune-rapida-in-cuvant]Credinta este o actiune rapida in Cuvant![/url]

“Si Credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare,despre lucrurile care nu se vad”

Credinta nu este o actiune rapida in intunerec, cum spun altii, dar o actiune rapida in Cuvantul lui Dumnezeu. Cand intelegi acest adevar simplu, te pozitioneaza sa traiesti biruitor zi de zi, si te va ajuta sa vezi daca de fapt traiesti in Credinta sau nu. Aceia care cred ca Credinta este o reactie rapida misterioasa in intunerec, sunt intotdeauna ingrijorati si nu vor sa faca pasul care i-ar putea duce in victorie. Ei intotdeauna pun intrebarea “daca…?”: “Daca nu am sa fac rost de bani? “ ,”Daca pun mainile peste bolnavi si bolnavii nu se insanatosesc?”, “Daca vorbesc Cuvantul si nu se schimba nimic?”

Astfel de oameni au intrat fara sa isi dea seama, in sfera temerilor si a necredintei. Dar Credinta este siguranta increzatoare care bazata pe Cuvantul lui Dumnezeu, ca lucrurile favorabile asteptate, sigur se vor implini

. Credinta nu intreaba “dar daca?” dimpotriva Credinta stie. Credinta stie ca atunci cand iti pui mainile peste bolnavi, ei se vindeca, din moment ce Cuvantul spune asa.

Credinta stie ca atunci cand este o nevoie, cu siguranta va fi o provizie comform Cuvantului din Filipeni 4:19.” Si Dumnezeul meu se va ingriji de toate trebuintele voastre dupa bogatia Sa, in slava, in Hristos Isus.”

Daca vezi Credinta ca o saritura in necunoscut,totdeauna vei avea multe motive,sa nu faci ceea ce trebuie sa faci. Ci totdeauna vei lua in considera, reconsidera si ezita. Credinta depinde de Cuvantul lui Dumnezeu ca baza si siguranta actiunilor noastre.

Credinta aude si se avanta, dar teama aude aceleasi lucruri si ia in considerare alti factori. Asa cum spunea Smith Wigglesworth un mare om a lui Dumnezeu: “Credinta se avanta dar teama ezita!”. Daca vreo data descoperi ca eziti sa faci ceea ce spune Dumnezeu sa faci, incercand sa rationalizezi cu mintea ta Cuvantul lui Dumnezeu, sa stii cu siguranta ca trebuie sa te intorci inapoi in Credinta.pentru ca Credinta este o reactie rapida,o saritura in Cuvant.



Rugaciune



Doamne, refuz sa rationalizez Cuvantul si instructiile Tale; dimpotriva, primesc in fiecare zi in spiritual meu, cu Credinta si bucurie, Cuvantul tau care ma modeleaza si poate sa ma faca un success sis a ma puna deasupra oricarui lucru in viata. Asa cum imi pun Credinta la lucru si pasesc increzator, iti multumesc ca ma faci sa inving, sa excelez sis a progresez in viata in Numele lui Isus.
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Credinta este o actiune rapida in Cuvant! | Salvatorul.ro
meniu prim
Fă din inima ta un Templu al Duhului Sfânt, astfel încât tot ce vei jertfi în El să fie o jertfă de bun miros înaintea lui Dumnezeu!