Devoțională Invata sa traesti...

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 125
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1319-invata-sa-traesti]Invata sa traesti...[/url]

Cât de multe sunt lucrările Tale, Doamne! Tu pe toate le-ai făcut cu înţelepciune, şi pământul este plin de făpturile Tale." (Ps. 104:24)



Fiecare părinte doreşte ca viaţa copilului său să fie mai uşoară şi mai frumoasă, îi crează condiţii pentru a se juca, a învăţa şi pentru a-şi exercita în mod liber părerile şi sentimentele...

Tot astfel şi Tatăl nostru a avut grijă să ne creeze condiţii, ca noi să ne simţim liberi dar şi în siguranţă. Nu trebuie decât să privim în jurul nostru şi vom vedea tot ce ne-a pus Dumnezeu la dispoziţie. Ceea ce este uimitor este că putem învăţa să trăim, urmând exemple din natură. Dibăcia şi sârguinţa de lucru se pot observa nu numai la păsări ci şi la animale. Cu mare înţelepciune a înzestrat Creatorul pe unele vietăţi!...

Muşuroaiele de furnici sunt tot atât de mari pentru ele, după cum sunt zgârie norii faţă de om. Coridoarele şi încăperile sunt construite după legi arhitectonice. E o mare modestie între furnici. Fiecare este inginer arhitect şi salahor. Ele sunt unite, clădind locuinţe de câte 15-20 etaje. Mai ales muşuroaiele de termite au în interiorul lor un adevărat sat.

Un alt exemplu sunt păsările Baya din India care adună bobiţe de lut pe care le introduc în cuib pentru menţinerea echilibrului. Când bobiţele de lut sunt proaspete, înţepenesc în ele licurici, insecte care degajă o lumină fosforescentă, cu scopul ca puişorii din cuib să fie apăraţi de şerpi.

Ce bine ar fi dacă orice om s-ar gândi să strângă în mintea şi inima sa cât mai multă lumină din Cuvântul lui Dumnezeu spre a putea fi apărat de atacurile balaurului cel vechi de zile!

Priveşte în jurul tău şi învaţă să trăieşti după legile naturii!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Invata sa traesti... | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine are o inimă înțeleaptă, primește învățăturile, dar cine are o gură nesocotită, se prăpădește singur. ( Proverbele 10:8 )