Devoțională Doua cuvinte de mult uitate

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 107
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1351-doua-cuvinte-de-mult-uitate]Doua cuvinte de mult uitate[/url]

"Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi." (1 Tesaloniceni 5:18)



Probabil că te întrebi care sunt aceste cuvinte?! Poate că pentru tine nu sunt atât de rare... Poate că le foloseşti zilnic sau poate că... în cel mai rău caz le foloseşti în situaţii limită.

Când a fost ultima dată când ţi s-a spus un călduros "MULŢUMESC!"... "Aaaaa", o să-mi spui, "acum câteva minute"... sau poate nici nu mai ştii când. Bine, bine, dar întrebarea mea este: "Când a fost ultima dată când ai spus TU mulţumesc?". Îţi cer prea mult, nu-i aşa? Poate că te întrebi care o fi al doilea cuvânt.

... da, ai dreptate. Hai să ţi-l spun sau, mai bine să te întreb din nou: "Când a fost ultima dată când ai auzit cuvântul IARTĂ-MĂ?" să nu mai spun când ai folosit tu faimosul IARTĂ-MĂ... Îl foloseşti şi auzi cam "des", nu?

Uite, nu vreau să-ţi ţin o predică... şi eu eram ca şi tine până acum ceva timp în urmă, când am învăţat că a fi amabil, a spune MULŢUMESC la orice pas şi a spune IARTĂ-MĂ atunci când greşeşti, sunt lucruri fundamentale în viaţa unui om.

Învaţă să spui MULŢUMESC şi IARTĂ-MĂ şi o să vezi că o să fie mai bine. Chiar şi o inimă de piatră o poţi sfărâma. Încearcă şi o să vezi!

Încearcă azi acest exerciţiu... Mulţumeşte-i mamei pentru masă, mulţumeşte-i frăţiorului sau surioarei chiar şi atunci când ţi-a făcut un serviciu neînsemnat, mulţumeşte tatălui pentru sfaturile date... şi lista ar putea continua! Dar în primul rând mulţumeşte-I lui Dumnezeu pentru tot ce a făcut pentru tine... mulţumeşte-I pentru părinţii extraordinari pe care îi ai...

Nu uita însă să spui IARTĂ-MĂ atunci când ai greşit...
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Doua cuvinte de mult uitate | Salvatorul.ro
meniu prim
Frații mei, luați ca pildă de suferință și de răbdare pe proorocii, care au vorbit în Numele Domnului. ( Iacov 5:10 )