Devoțională Dumnezeu ploua binecuvantari asupra ta

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 87
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1433-dumnezeu-ploua-binecuvantari-asupra-ta]Dumnezeu ploua binecuvantari asupra ta[/url]

Deuteronom 28:12

Domnul iti va deschide comoara Lui cea buna, cerul, ca sa trimita tarii tale ploaie la vreme si ca sa binecuvinteze tot lucrul mainilor tale: vei da cu imprumut multor neamuri, dar tu nu vei lua cu imprumut.



Ploaia in biblie reprezinta binecuvantari. Chiar si astazi, israelitii ii multumesc lui Dumnezeu cand ploua pentru ca stiu ca atunci cand Dumnezeu da ploaie, binecuvantarilor lor vor fi din belsug. Turmele lor se vor hrani in pasuni largi cu nutret sarat si vanturat. Si cand vad rauri de apa curgand din muntii si dealurile lor (Isaia 30:23-25), ei stiu ca a venit timpul improspatarii.



In acelasi fel, poti astepta ca Dumnezeu sa ploua binecuvantarile Sale peste tine si sa binecuvinteze lucrarea mainilor tale. Atunci vei veni la locul unde ' vei da cu imprumut multor neamuri, dar tu nu vei lua cu imprumut.' De fapt, Isus vrea sa stii ca aceasta este o binecuvantare pe care El a platit-o pentru tine cand a murit si nu a avut un mormant al Sau. El a fost ingropat intr-un mormant imprumutat ca tu sa ai puterea sa dai cu imprumut.



Intr-adevar, biserica noastra este o marturie a acestei binecuvantari. Cand am venit prima data la aceasta biserica cu norma intreaga, a fost o biserica mica de 100 de membri. Dumnezeu a plouat binecuvantarea Sa peste noi si a binecuvantat lucrarea mainilor noastre. Astazi, avem o adunare de 13.000 de membri si inca suntem in crestere. De fapt, biserica noastra ajuta multe lucrari, locale si internationale. Continuam sa il vedem pe Dumnezeu curgand binecuvantari de prosperitate si crestere peste noi, si ii multumim pentru toate lucrurile bune care ni s-au intamplat.



In natural, nu poti face nimic cu privire la ploaia care cade. Deci asteapta ca Dumnezeu sa ploua binecuvantari peste tine si lasa-le sa cada! Si vei fi binecuvantat cu mai mult decat suficient, ca dupa ce nevoile tale si ale familiei tale vor fi satisfacute sa poti fi un canal de binecuvantare pentru altii!
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Dumnezeu ploua binecuvantari asupra ta | Salvatorul.ro
meniu prim
Prețuiește fiecare moment pe care îl ai. Ține minte că timpul nu așteaptă pe nimeni...ieri a fost istorie, mâine va fi mister, dar azi este un dar de la Dumnezeu.