Devoțională De ceea ce esti constient, aceea se va manifesta in viata ta

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 105
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1491-de-ceea-ce-esti-constient-aceea-se-va-manifesta-in-viata-ta]De ceea ce esti constient, aceea se va manifesta in viata ta[/url]



1 Ioan 4:4

Voi copilasilor sunteti din Dumnezeu si le-ati biruit pentru ca Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este in lume.



Daca ai fost vreodata la circ sau te-ai uitat la televizor, poate ca esti familiar cu numarul cu leul. Te-ai intrebat vreodata de ce, pe langa biciul pe care il are, dresorul isi mai ia si un scaun si indreapta picioarele scaunului catre animal?



Toata ideea este de a distrage atentia leului. Oricat ar fi de puternic, animalul poate fi distras. Daca acest devorator de oameni nu ar fi distras din cand in cand, s-ar putea ca il devoreaza pe dresor.



Diavolul este ca si dresorul. El stie ca tu ai toata puterea lui Dumnezeu in tine 'pentru ca Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este in lume'. Deci diavolul incearca sa te imobilizeze distragandu-ti atentia.



De exemplu, poate ca iti aduce aminte de o durere pe care o ai in trup, care refuza sa te lase, si prin asta iti distrage atentia. Si te gasesti citind in reviste medicale sau cautand pe internet sa afli mai multe despre simptomele pe care le ai. Te hotarasti chiar si sa mergi la doctor. Si pentru ca stii pe cineva care are aceleasi simptome incepi sa le impartasesti.



Pana in final, esti total distras de durere, simptome, prognosticul medicului si experienta prietenului tau. Si iti vine greu sa te increzi in Dumnezeu sau sa te concentrezi pe Cuvantul Sau cand e vorba de vindecare. Ai fost deci imobilizat si ai devenit fara putere.



Diavolul vrea sa te concentrezi pe conditia ta. Cand esti constient de simptomele din trupul tau si pe constatarile tale, vei vedea manifestarea bolii. Dar Dumnezeu vrea sa te concentrezi pe cine esti si ce ai in Cristos. Cand esti constient ca ai vindecarea in Domnul Isus, vei vedea manifestarea vindecarii.



De ce esti contient, aceea vei vedea manifestandu-se in viata ta. Cand devii constient de puterea lui Dumnezeu in tine, vei vedea acea putere manifestandu-se! Si nu vei mai fi niciodata imobilizat!





SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională De ceea ce esti constient, aceea se va manifesta in viata ta | Salvatorul.ro
meniu prim
Adevărata măreţie locuieşte în caracterul omului, nu în abilităţile lui şi nici în poziţia pe care o ocupă.