Devoțională Cheama cu putere

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 76
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1665-cheama-cu-putere]Cheama cu putere[/url]





Romani 4:17 dupacum este scris: „Te-am randuit sa fii tatal multor neamuri." El, adica, este tatal nostru inaintea lui Dumnezeu, in care a crezut, care inviaza morţii, si care cheama lucrurile care nu Sunt, ca si cum ar fi.



„Pastor Prince, simt durere in trupul meu, cum pot sa umblu spunand ca Isus m-a rascumparat de sub puterea bolii? Cum pot spune ca prin ranile Lui sunt vindecat?"



Caile Lui Dumnezeu sunt sa cheme lucrurile care nu sunt, ca si cum ar fi si pentru ca tu esti creat dupa chipul Lui, tu poţi de asemenea sa chemi lucrurile care nu sunt ca si cum ar fi.



Atunci cand Dumnezeu a vrut sa-l faca pe Avram, tatal multor neamuri, ce a facut? A schimbat felul in care Avram vorbea. La vremea aceea Avram nu avea nici macar un singur copil de la Sara, fiindca ea era stearpa. Deci, cum putea el deveni tatal multor neamuri?



Dumnezeu a schimbat felul in care Avram vorbea. Cum? Schimbandu-i numele din Avram in Avraam care inseamna tatal multora (Geneza17:5). Imagineaza-ţi: de atunci inainte, de cate ori intalnea pe cineva, el spunea „buna, numele meu este Tatal Multora". De cate ori cina era gata, Sara il chema de pe camp „Draga Tata al Multora... cina e gata!" poţi chiar auzi pe vecinii lor spunand „vor atat de mult un copil incat au luat-o razna!", dar Dumnezeu a schimbat felul in care Avraam vorbea, astfel incat el sa cheme cu putere lucrul cu care Dumnezeu l-a vazut deja binecuvantat.



Atunci cand Isus a vazut pe omul cu mana uscata, El nu a spus „Doamne, ce uscata este!" ci a spus „intinde-ţi mana!"(Matei12:13) El a chemat cu putere ceea ce voia. El a privit la omul paralizat si a spus „ridica-te, ia-ţi patul si umbla!"(Matei9:6) El nu a vazut felul in care era in mod natural. El a vazut felul in care Dumnezeu a vrut ca sa fie si a chemat cu putere acel lucru.



Geneza 1 ne spune ca la inceput nu a fost nimic altceva decat intunericul care se intindea pe faţa intregului pamant. Dumnezeu a vazut intunericul si a spus „Sa fie lumina!" si a fost lumina. Dumnezeu a chemat cu putere ceea ce voia si asa a fost. Daca am fi fost tu sau eu acolo, am fi spus „wow, ce intuneric!"



Prietene, in ciuda durerii, cheama cheama cu putere vindecarea ta! Nu are nici un rost sa subliniezi ceea ce este evident. Deci, schimba felul in care vorbesti. Sa vezi felul in care Dumnezeu a vrut sa fie si sa incepi sa chemi cu putere vindecarea si implinirea ta!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Cheama cu putere | Salvatorul.ro
meniu prim
Încredițează-ți soarta în mâna Domnului, și El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit. ( Psalmii 55:22 )