Devoțională Este timpul sa iti folosesti autoritatea

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 115
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1668-este-timpul-sa-iti-folosesti-autoritatea]Este timpul sa iti folosesti autoritatea[/url]





Exod 14:15 Domnul i-a zis lui Moise: „Ce rost au strigatele acestea? Spune copiilor lui Israel sa porneasca inainte.

16 Tu, ridica-ti toiagul, intinde-ti mana spre mare si despic-o; si copiii lui Israel vor trece prin mijlocul marii ca pe uscat.



Problema cu trupul Lui Cristos azi, nu este ca noi nu ne rugam. Noi ne rugam. Dar multi dintre noi ne rugam rugaciuni disperate. Noi ne rugam „Doamne ajuta-ma... Doamne te rog... fa ceva cu diavolul asta..."



Daca zambesti acum, inseamna ca cunosti acest fel de rugaciuni, ba chiar te-ai rugat si tu de cateva ori astfel. Dumnezeu nu vrea ca tu sa te rogi rugaciuni staruitoare, tot timpul. El vrea ca tu sa folosesti autoritatea pe care ti-a dat-o pentru a te ruga rugaciuni puternice, sa poruncesti plin de indrazneala si sa intinzi mana pentru a implini un miracol.



Cand Moise s-a aflat in fata Marii Rosii cu intreaga armata a faraonului pe urme, Biblia ne spune ca el a strigat catre Dumnezeu, dar Dumnezeu i-a spus „de ce strigi la Mine?"



Este o vreme pentru a striga catre Domnul si este o vreme pentru tine sa-ti folosesti autoritatea. Dumnezeu i-a spus lui Moise „Spune copiilor lui Israel sa porneasca inainte. Tu, ridica-ti toiagul, intinde-ti mana spre mare si despic-o; si copiii lui Israel vor trece prin mijlocul marii ca pe uscat".



Toiagul pe care Il ai, este Numele Lui Isus. Cand poruncesti in Numele Lui Isus, „marea" ta se va despica iar tu vei pasi pe uscat, prin mijlocul problemei tale.



Iti dai seama ca Isus nu a spus „mergeti si va rugati pentru cei bolnavi!" ci a spus „mergeti si vindecati bolnavii!" (Matei10:8) Asa ca opreste-te din a starui si a cere si incepe sa folosesti autoritatea pe care o ai in Cristos!



Isus a spus Bisericii „toata autoritatea Mi-a fost data in cer si pe pamant. De aceea mergeti..."(Matei 28:18-19) Dumnezeu vrea ca tu sa mergi si sa folosesti autoritatea pe care El ti-a dat-o. Si in timp ce mergi, miracolele vor curge!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Este timpul sa iti folosesti autoritatea | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă vreunuia dintre voi îi lipsește înțelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără mustrare, și ea îi va fi dată. ( Iacov 1:5 )