Devoțională Isus intelege luptele tale

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 120
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1669-isus-intelege-luptele-tale]Isus intelege luptele tale[/url]





Evrei 4:15 Caci n-avem un Mare Preot, care sa n-aiba mila de slabiciunile noastre; ci unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat.



Iamgineaza-ti ca intalnesti pentru prima data pe noul tau reprezentant in Parlament si descoperi ca vorbeste cu un accent strain si ca locuieste numai de cativa ani in tara ta. Te vei intreba „poate oare aceasta persoana sa ma reprezinte atunci cand sa afla in Parlament? Are idee despre cum e sa traiesti in locuinte de stat sau ma poate ajuta sa-mi inscriu copilul la una din scolile locale de stat? Este familiar cu problema Certificatelor de proprietate pentru posesorii de masini?" sunt sigur ca ai prefera un localnic care sa te reprezinte in Parlament.



In acelasi fel, sunt atat de fericit ca in acest moment, la dreapta Tatalui, avem pe cineva care a venit ca Om, ca sa ne rascumpere si care intelege pe deplin prin ce trece un om. Cand Isus a umblat pe pamant, a trecut prin toate emotiile omenesti pentru a se putea identifica cu noi. Isus este Dumnezeu dar se afla in prezenta Tatalui ca Om, reprezentandu-ne pe noi.



Prietene, poate ca simti ca nimeni nu-ti intelege lupta. Asculta, chiar daca acesta este un adevar, din punct de vedere omenesc, nu este la fel cand e vorba despre Isus. El stie exact prin ce treci si simte compasiune fata de slabiciunile tale fiindca „in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat".



Niciunul dintre noi nu a fost ispitit in toate lucrurile. Dar Dumnezeu a ingaduit ca Isus sa fie ispitit in toate lucrurile ca El sa poata intelege si sa se identifice cu fiecare individ de pe acest pamant. El poate fi atins de umanitatea noastra – slabiciunile noastre, lacrimile, dezamagirile, durerea – in toata profunzimea.



Nu exista incercare, dificultate, provocare sau ispita cu care tu sa te confrunti si cu care Isus sa nu se poata identifica. Prietene, momentul prin care treci, chiar acolo si atunci, il simte si El. Acesta este felul de reprezentant pe care Il ai in Isus. Aceasta este dragostea Lui Dumnezeu care te atrage spre tronul Sau de har (nu judecata), ca sa gasesti har si indurare la vreme de nevoie! (Evrei4:15-16)

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Isus intelege luptele tale | Salvatorul.ro
meniu prim
Dar eu către Tine îmi înalț rugăciunea, Doamne, la vremea potrivită. În bunătatea Ta cea mare, răspunde-mi, Dumnezeule, și dă-mi ajutorul Tău! ( Psalmii 69:13 )