Devoțională Dumnezeu este puterea ta

Scrisa de: +Ion_Marcel
Vizualizări: 114
Scrisa:
BBCode: [url=/devotionala/id/1671-dumnezeu-este-puterea-ta]Dumnezeu este puterea ta[/url]





Efeseni 6:10 Incolo, fratilor, intariti-va in Domnul si in puterea tariei Lui.



Atunci cand spui „Pot sa rezolv aceasta problema, Doamne", Dumnezeu iti raspunde „Foarte bine, atunci descurca-te!", dar atunci cand spui „Ajuta-ma Doamne, am nevoie de Tine, nu ma pot descurca singur!", Dumnezeu iti spune „Bine, am asteptat ca tu sa spui asta. Tu nu poti dar Eu pot. Acum, priveste-Ma!". Asa este Dumnezeu, Ii place cand tu contezi pe El.



Vezi tu, atunci cand crezi ca esti puternic, Dumnezeu nu te poate ajuta. Dar atunci cand ai nevoie de El si privesti catre El, nu te va parasi, slab si neajutorat. El vine si devine forta vietii tale. El devine solutia de care ai nevoie.



Un membru al bisericii care obisnuia sa fumeze a venit intr-o zi la mine si mi-a spus „Pastore, te rog , roaga-te ca Dumnezeu sa ma ajute caci vreau sa ma las de fumat!". Simplu, i-am spus „Tu nu poti, dar El poate!". El a raspuns „Da, stiu ca eu nu pot, dar cu Dumnezeu alaturi, voi avea puterea sa ma disciplinez si sa fac tot posibilul sa scap de acest obicei". I-am spus „Nu, tu nu poti, dar Dumnezeu poate!"



I-am repetat acest lucru de cateva ori pana si-a dat seama ca nu autodisciplina sau puterea vointei il vor scapa de prostul obicei, ci puterea Lui Dumnezeu. In final a inteles ca adevarata eliberare de acest obicei destructiv nu va veni prin propriile sale puteri ci fiind intarit in Domnul si in puterea tariei Lui.



Cand l-am vazut din nou, cateva saptamani mai tarziu, el a spus „Pastor Prince, din acea zi nici macar nu am mai incercat sa ma las de fumat, dar de fiecare data cand am luat tigarea am zis ‚eu nu pot dar Tu poti!’, dar intr-o zi, necesitatea a disparut. Isus m-a eliberat complet de dependenta mea de nicotina!" Acest om a experimentat adevarata eliberare, nu doar o forma exterioara a disciplinei si puterii vointei.



Deci, atunci cand spui „Pot sa rezolv aceasta problema!", te bazezi pe fortele tale omenesti. Dar atunci cand Ii spui Lui Dumnezeu „Eu nu pot dar Tu poti!" te-ai conectat la sursa reala a puterii tale, Isus Cristos. Si pe masura ce te hranesti din puterea Lui, vei vedea puterea Lui explodand in viata ta!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Devoționale >> Devoționale, categoria Diverse >> Devoțională Dumnezeu este puterea ta | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai trist moment este atunci când te afli singur în propriul tău interior.